Târgul producătoarelor locale: Natural. Local. Sustenabil.

Imagini

Informații

Data: 21 - 22 Octombrie 2023
Preț: Intrare liberă
Locul: Parcul Catedralei, Chișinău
Evenimentele trecute
  • 24 - 25 Septembrie 2022

Descriere

Pentru al doilea an consecutiv, UN Women Moldova organizează un eveniment care pune în
prim plan talentul și abilitățile antreprenoarelor din Republica Moldova - Târgul Producătoarelor Locale. Acesta se va desfășura în perioada 21-22 octombrie, la Chișinău, în Parcul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”.
Acest eveniment este o continuare a conferinței naționale dedicate Principiilor de Abilitare a Femeilor (PAF). În acest an, evenimentul este dedicat Principiului 5 PAF – Implementarea modelelor sustenabile de dezvoltare a întreprinderii, a lanțului de aprovizionare și a practicilor de marketing care abilitează femeile. Evenimentul va cuprinde Conferința națională „#SheSupplies:
Abilitarea economică a femeilor prin promovarea achizițiilor sensibile la gen”.
Târgul Producătoarelor Locale reprezintă o oportunitate pentru vizitatori și vizitatoare de a descoperi delicii autentice din Moldova și produse realizate de femeile antreprenoare. Persoanele interesate de gastronomie vor putea savura miere, ceai și produse apicole, nuci, migdale și fructe uscate, ciocolată artizanală, brânzeturi și mezeluri, fructe și legume proaspete sau uscate și multe alte produse.
Târgul se va desfășura timp de două zile și va aduna aproximativ 70 de femei antreprenoare, inclusiv femei refugiate, care își vor prezenta și comercializa propriile produse: de la cadouri speciale și produse tradiționale până la cele mai bune gustări.
Acest târg nu se limitează doar la prezentarea produselor, ci reprezintă și un angajament puternic pentru susținerea femeilor antreprenoare din Moldova și pentru promovarea achizițiilor sensibile la gen. Târgul va fi vizitat, de asemenea, de parteneri din sectorul privat, inclusiv semnatari/-re ai/ale Principiilor de Abilitare a Femeilor (WEP), dar și reprezentanți/-te ai/-ale lanțurilor de supermarketuri și platforme de magazine online, oferind astfel femeilor antreprenoare oportunitatea de a dezvolta conexiuni semnificative și de a-și expune produsele unui public mai larg.
Evenimentul este implementat de Nika Generation și Asociatia Eurocivis, la inițiativa UN Women, în cadrul expoziției regionale pentru Europa și Asia Centrală Women's
Entrepreneurship Expo 2023; pentru promovarea și implementarea Principiilor de Abilitare a Femeilor (PAF) (https://www.weps.org/) la nivel global și national, cu suportul Oficiului Regional UN Women Europa și Asia Centrală, Ambasadei Suedia și Fondul Femei Pace și Securitate (WPHF).

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?