Târgul Au Gust de Weekend

Imagini

Informații

Data: 28 - 29 August 2021
Preț: Intrare liberă
Locul: Codrilor 16
Evenimentele trecute
  • 21 - 22 August 2021
  • 14 - 15 August 2021
  • 7 - 8 August 2021

Descriere

Târgul AuGust de Weekend la Construct Depo, strada Codrilor 16, Chișinău

La acest final de săptămână chișinăuienii vor avea posibilitatea de a cumpăra produse de sezon și artizanat la târgul AuGust de Weekend. Astfel, producătorii locali prezenți la acest târg vor avea la dispoziție fructe si legume proaspete culese, precum și o zona de odihnă, pentru toată familia.
AuGust de Weekend este un eveniment inițiat de către Au Gust Festival, în parteneriat cu Constuct Depo, la finalul acestei săptămâni târgul urmând să se desfășoare pe strada Codrilor 16, Chișinău.
Edițiile precedente ale evenimentului AuGust Festival au confirmat necesitatea creării unei piețe permanente de final de săptămână. Dorim ca în acest mod să venim atât în sprijinul producătorilor locali, cât și al chișinăuienilor, care vor putea găsi în fiecare zi de sâmbătă și duminică produse locale proaspete și de calitate, direct de la cei care le produc.
În spațiul destinat târgului vor fi prezenți circa 20 de producători locali, care vor comercializa legume și fructe de sezon, fructe uscate și ceaiuri din plante medicinale, miere și produse apicole, produse procesate, obiecte artizanale, etc.
Scopul acestui eveniment este de a susține și promova produsele locale.
Târgul AuGust de Weekend face parte din inițiativa Festivalul de Struguri Timpurii AuGust care va avea loc pe 15 si 22 august la Durlești, în fața Casei de Cultura și care are ca scop promovarea producătorilor locali, a agriculturii responsabile și a explorării culturale in spațiul urban și periurban. AuGust de Weekend va fi deschis pentru toată familia în fiecare zi de sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10.00 - 16.00.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?