Social Media în Culise: Unisol

VOI MERGE 1

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Mai 2018, 10:00 - 17:00
Preț: 399 lei
Telefon Informații: 068 999 608 / 060 889 089 (L-V, 09:00 - 18:00)
Locul:FORA Event Room

Descriere

UniSol, vine de la Universal Soldier. Ții minte filmul cu Van Damme și Lundgren? Pentru noi, această expresie înseamnă mai mult "человек оркестр", decât "Cyborg". Da, așa s-au așezat stelele pe cer și așa lucrăm noi în Social Media. Care copywriter? Care specialist în targeting? Care designer? Jumate faci tu și jumate face cumătrul, că el are oleacă de experiență în asta. Înțeles?

Pe 26 mai, în fața ta vor ieși antreprenori și specialiști social media care au obținut rezultate impunătoare făcând și design, și targetare, și copywriting și all in one.
Vrei să le cunoști experiența?
Întâlnește oaspeții noștri:

  • Alexander Dvoinos, social media manager la BUTKA. El îți va povesti despre experiența sa de 6 luni, despre cum a adunat peste 4500 followeri pe Facebook, a realizat 10 postări virale și cum îi reușește să țină piept tuturor provocărilor!
  • Eugeniu Balan, он же "fondator", он же "director marketing și vânzări", он же copywriter, designer, website constructor și social media manager la Centrul medical "EstetExpert". Cum trebuie să vezi Facebook și ce trebuie să ai în capul tău pentru a genera 300 lead-uri cu doar 5$ investiți? Vino la eveniment și află!
  • Ion Comendant, fondatorul Mico Catering. O companie, care există pe piață doar 12 luni, dar care a generat peste 700 clienți B2C și B2B + 146 recenzii pozitive în pagina Facebook. Ion îți va prezenta câteva studii de caz despre CRM, SMM, E-mail și Vânzări. Tare sistemic și tare optimizat!
  • Valeriu Rascu, fondator, actor și vlogger la Banca de Bancuri. Cum e să obții peste 3 000 000 vizualizări la un video, să crești cu 20 000 fani într-o săptămână și să rămâi om după asta? Valeriu îți va povesti istoria sa de formare ca vlogger. De la zero la situația actuală. Pregătește-te, va fi vesel ;)
  • Evgeniy Vasylenko, invitatul special din Ucraina. Eroul care a dezvoltat comunitatea Бизнес Молодость din Ucraina până la 7000 membri. În prezent, este președintele comunității JCI Kyiv, iar pe Facebook administrează peste 70 pagini. Cum e să administrezi 142000$ buget lunar pe Facebook și ce înseamnă Facebook pentru Afaceri în ziua de azi? Vino la eveniment și află.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?