SMJMJ & Beige

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 2 Noiembrie 2019, 19:00 Sâmbătă
Preț: 50 lei
Locul:Artcor (str. 31 august 1989, 137)

Descriere

Muzica este în noi, muzica există acum, muzica frunzelor căzătoare... Bucurați-vă de moment, zîmbiți sâmbetei și veniți la concertul cu cele mai neobișnuite colective rock ale Chișinăului - @Beige și @SMJMJ în centrul cultural Artcor, la 2 noiembrie, la ora 19:00!

PRIMA PARTE: Biege - melodica ce te cheamă în dans, cântece pline de sens, atât de înțeles pentru fiecare din Urban. Această echipă tânără combină organic polifonia creată din două ghitări, bass, baterii și vocea de priveghetoare lui Vladimir Bejenari. Doar ușurință și puritate!

A DOUA PARTE: SMJMJ - o trupă care astăzi reprezintă pe drept imaginea underground-ului moldovenesc, și care cântă pretutindeni: pe străzi, în cluburi, festivaluri internaționale, în stânca de la Țîpova etc. Cine ești, unde te duci, ce cauți, dacă nu este dragoste și nu e bucurie? Iată mesajul principal a muzicii lor, care este absolut dizolvată în ritmurile și armoniile reggae-ului. Pe 2 noiembrie, grupul va interpreta un sixtet: bas / vocal, tobe, chitară, taste, acorde-o-o-on, trompet-a-a-a-u.

UNDE NE ADUNĂM 2 NOIEMBRIE?

Artcor este un checkpoint cultural din inima Chișinăului, de o calitate complet nouă. Desigur, veți găsi la intersecția dintre Sergei Lazo și 31 August o clădire neobișnuită, complet acoperită de rugină, dar aceasta este doar decorația principală a locului cu energie adevărată doar totalmente altă. Aici există, de asemenea, o curte confortabilă cu bănci și o mini-sală de concert aflată la nivel subteran, unde de fapt și ne vom cufunda în lumea muzicii.

CÎT: 50 LEI (* urmați după tombola a 2 bilete gratuite cu CD-uri a fiecărei trupe în cadou).
CÂND: SÎMBĂTĂ !!! 2 NOIEMBRIE !!! ORA 19.00!!!

Vino, vezi, ascultă!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?