Șezătoarea Mamelor #11

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Septembrie 2019, 14:45 Marți
Preț: Intrare liberă - înregistrare
Locul:Business-Center V-CONTINENTAL
Evenimentele trecute
  • 5 Septembrie 2019, 14:45 Joi
  • 23 Iulie 2019, 14:45 Marți
  • 9 Iulie 2019, 14:45 Marți

Descriere

Odoraș.md pregătește un eveniment special pentru tine, drag părinte! Șezătoarea Mamelor este un bun prilej de a scăpa de rutina zilnică și de a merge la o întâlnire frumoasă cu medici buni, de a-ți face noi prieteni și, nu în ultimul rând, de a te relaxa.

Medicul ORL, Alexandru Didencu, medicul pediatru, Tatiana Vazian și medicul neonatolog, Dorina Rotaru îți vor răspunde cu drag la toate întrebările, iar tu vei avea posibilitatea să-i cunoști mai bine și chiar să te consulți cu ei pe o problemă personală.

De această dată, medicii te vor informa despre afecțiunile de sezon și vor vorbi desfășurat despre diferențele dintre răceală, gripă și viruși. Vei afla care sunt remediile ce ajută copilul să treacă mai ușor peste bolile caracteristice sezonului rece.

Fiecare participant va primi garantat un cadou, iar cei mai norocoși vor avea parte și de surprize generoase la tombolă. De asemenea, Decor LLux pregătește un decor în nuanțele toamnei, iar fotografa Irina Spinei Photography va avea grijă să surprindă cele mai frumoase momente de la eveniment, după care vom publica pe pagina noastră și într-un articol post eveniment o mulțime de fotografii profesioniste cu participanții la Șezătoare!

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL
2. Dă participă/interesat la acest eveniment, pentru a afla toate noutăţile;
3. Fă share acestui eveniment, ca să afle mai multe mame de el.

FĂRĂ COPII: La eveniment vă așteptăm fără copilaşi (în afară de cei din burtici). Evenimentul se desfășoară în formatul de seminar/discuții, iar copilașilor nu le sunt interesante astfel de activități, respectiv ei obosesc și fac gălăgie, perturbând buna desfășurare a evenimentului și fac imposibilă recepționarea informației de către participanți.

UNDE?
Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul 2

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?