Prospera Edu Fest

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 1 Septembrie 2019, 11:00 - 13:00
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 079 857 022

Descriere

Academia Prospera al 8-lea an la rând organizează Ziua Ușilor Deschise!
Duminică, 1 septembrie, ora 11.00, invităm copiii și părinții la «Prospera Edu Fest – 2019».
 Vom prezenta proiecte educaționale, pedagogiii, trainerii și manageriii , veți savura din delicioasa noastră tortă și vă veți revedea cu prietenii!
 Pentru copiii de 4 ani + , Аcademia Prospera a pregătit prezentarea activităților Școlii pentru cei mici Prolego si lecții de matematică „altfel” din cadrul proiectului Prospera Math.
Fanii științei și experimentelor vor putea urmări cum au loc seminarele științifice ale Laboratorului Mendelevium, vor putea “intra” in pielea unui profesor si vor face singuri câteva experimente.
 Orientarea in Carieră se face prin intermediul trainingurilor organizate de Prospera. Părinții, care conștientizează importanța dezvoltării Memoriei, Gândirii, Atenției pentru o reușita mai bună la școală vor afla detalii despre acest curs si vor discuta cu trainerii Cursului Mega Minte.
 Școala de business Prospera – este un program de educație financiară si gândire antreprenorială. Incepând cu varsta de 7 ani, in paralel cu programul scolar copiii isi dezvoltă abilitați utile pentru viată de zi cu zi in baza educației financiare, dezvoltând «competențe si abilitati ai secolului 21», creativitatea si liderismul, să ia decizii și să-și asume responsabilitați. Pedagogii din Școala de business vor fi prezenți pe 1 septembrie , începând cu ora 11, in cadrul Prospera Edu Fest.
INTRAREA ESTE LIBERA.
 DETALII la 079 857 022

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?