Petrecere în pijamale

VOI MERGE 2

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

  • Flash not installed

Informații

Data: 7 Martie 2017, 18:30 Marți
Preț: 200 lei
Telefon Informații: 068 999 608; 060 889 089
Locul:2nd Avenue

Descriere

Revista pentru femei EA.md, SA Art-Vest și Fest.md te invită la „Cea mai tare Petrecere în Pijamale” – un eveniment plin de surprize inedite și multă distracție, chiar în ajunul Zilei Internaționale a Femeii. Ți-am pregătit, alături de partenerii noștri, brandurile Ermanno Scervino, Bellora și Brums, invitați de marcă, concursuri distractive și premii pentru care merită să te bați, în papuci de cameră și în pijamale! Vor fi și surprize sexy cu multe doze de umor.

Pe 7 martie organizăm un eveniment ieșit din calapoade și foarte distractive, cu mare drag de femeile care se inspiră și citesc zilnic EA.md. Alături de partenerul din acest an, SA „Art-Vest” și brandurile Ermanno Scervino, Bellora și Brums, vom da o petrecere în pijamale plină de surprize și de momente speciale. Prietenele noastre vor avea parte de un eveniment mai neobișnuit, pipărat cu discursuri ingenioase și încins de invitați înflăcărați.

Și pentru că femeile au fost create să fie solidare și să dăruiască am decis să îndemnăm partenerii proiectului să doneze fonduri ONG-ului ProSanatate și Recuperare. Centrul oferă Sprijin psihologic în perioada de reconvalescență pentru femei cu mastectomii sectorale sau radicale, precum și pentru ceilalți membri de familie.

Partenerul general al evenimentului: „Art-Vest” SA cu brandurile: Ermanno Scervino, Bellora și Brums

Partenerii Petrecerii în Pijamale sunt: 2 nd Avenue, Detox Delivery, Unicorn Estate, Niagara Fitness Club, SameOld Brand New, Irka Shoes, Daria Room, Kăsăndruța, Antos, Pretzel

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?