Open-Air Horodiste!

Imagini

Informații

Data: 1 Octombrie 2023, 12:00 - 19:00

Descriere

Gata să trăiești o zi incredibilă? Alătură-te nouă pe 1 octombrie, începând cu ora 12:00, pentru o experiență unică la Open-Air Horodiste! 
Suntem încântați să vă invităm să dansați pe ritmurile fermecătoare ale DJ-ului nostru incredibil, care vă va face să vibrați pe tot parcursul zilei. Dar asta nu e tot! 
Veți putea, de asemenea, să vă delectați cu cașcavalul nostru artizanal, prezentat în toate formele lui, o adevărată simfonie de arome care va încânta papilele voastre! 
Evenimentul va avea loc în cadrul fostei școli din Horodiste, recent renovată. Abia așteptăm să vă prezentăm acest nou loc de relaxare, cu terasele noastre noi, unde modernul se întâlnește cu farmecul trecutului în combinație cu natura 
Fie că sunteți iubitor de muzică, pasionat de cașcaval sau pur și simplu curios să descoperiți noul nostru spațiu, alăturați-vă nouă pentru o zi memorabilă, plină de muzică, delicii și convivialitate.
Rezervați data, invitați-vă prietenii și pregătiți-vă să trăiți o experiență de neuitat la Open-Air Horodiste pe 1 octombrie!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?