No Rest OM Fest 2019

VOI MERGE 6

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Mai 2019, 11:00 Sâmbătă
Preț: 50 - 100 lei
Locul:Moldexpo

Descriere

Ediţia din acest an a No Rest OM Fest va avea loc la 25 mai şi de astă dată va fi un eveniment mult mai grandios. Da, asta e posibil: vom avea la dispoziţie încă un pavilion, pentru că deja spaţiul de la festivalurile anterioare a devenit neîncăpător.

Intrarea la festivalul va fi cu plată, însă doar așa îl putem organiza mult mai intens și mai interactiv. În curând vă vom anunța despre achiziționarea biletelor, până atunci informați-vă despre împărțirea în zone, astfel încât fiecare să poată găsi ceea ce-i place.

Scena principală.
Ce: antrenamente active cu invitaţii noştri. Ştim exact că vor desfăşura câteva antrenamente instructorii companiei Les Mills din Noua Zeelandă.

Zona TRX.
Ce: diverse antrenamente de TRX cu Ralfs Upmanis, unul din cei mai cunoscuţi instructori de fitness din ţările baltice şi un alt invitat al nostru.

Platforma pentru crossfit şi atletică grea.
Ce: antrenamente de crossfit pentru începători şi nu numai, cu instructori invitaţi. Dar şi competiţii - despre ele veţi afla mai târziu.

Un teren de workout.
Ce: două sesiuni de durată cu invitaţi pentru cei, care au nevoie doar de dorinţă pentru antrenamente.

Zona antrenamentelor funcţionale.
Ce: cele mai bune antrenamente ale cluburilor de fitness din oraş.

Zona de dans - mult mai spaţioasă decât anul trecut. Pentru ea am închiriat un pavilion aparte.
Ce: lecţii cu invitaţi speciali şi un battle de dans - despre care veţi afla mai târziu.

Zona extinsă "No Stress" - anul trecut, aici ați putut practica doar fly-yoga și aţi avut posibilitatea de a vă familiariza cu echipamentul de pilates.
Ce: am păstrat fly-yoga şi familiarizarea cu echipamentele de pilates. Dar am adăugat o scenă cu antrenamente din seria Body&Mind.

Fun-zona.
Ce: activităţi dintre cele mai neaşteptate.

Se vor desfăşura numeroase antrenamente, de aceea alăturaţi-vă evenimentului, astfel veţi putea planifica ziua aşa încât să le reuşiţi pe toate.

În afară de antrenamente vom organiza şi zona Expo, unde veţi putea cumpăra îmbrăcăminte şi echipamente pentru sport la preţuri reduse, un food-court pentru care restaurantele pregătesc reţete sănătoase analogice specialităţii casei, un lectorium şi multe altele.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?