Neymar Jr's Five 2017

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 20 Mai 2017, 10:00 Sîmbătă
Preţ: Intrare liberă

Descriere

Moldovenii pot juca în turneul mondial de fotbal Neymar Jr’s Five

Cea mai inedită competiție de fotbal 5-la-5 revine în forță și în 2017. Cea mai bună echipă din Moldova ne va reprezenta la finala națională din România, unde vor avea șansa să se dueleze cu alte 15 echipe pentru un loc in finala mondială unde îl vor întâlni pe Neymar Jr., cel care a pus pe picioare ideea acestui proiect.

Anul trecut, Neymar Jr’s Five a avut un impact major, cu peste 65.000 de participanți din 47 de țări,care au aspirat la victorie în cel mai mare turneu de fotbal 5-la-5 din lume.

De data aceasta, va fi mai mare ca niciodată, cu 53 de țări participante și cu o schimbare în regulament care oferă șansa mai multor jucători să participe. Turneul este deschis echipelor formate din cinci, șase sau șapte jucători, inclusiv rezerve, cu vârsta între 16 și 25 de ani. Noutatea din acest an este faptul că doi dintre membrii echipei pot depăși vârsta de 25 de ani. Zeci de mii de jucători vor intra în competiție sperând că vor trece mai departe de calificările regionale, până în finala națională, respectiv în Finala Mondială de la Instituto Projeto Neymar Jr din Praia Grande, Brazilia.

Anul acesta  vom merge să descoperim talentul fotbalistic și la Chișinău.Calificările regionale vor avea loc la data de 20 Mai ,pe stadionul complexului Sportiv ,,Buiucani’’ str.Ghidighici 1/2, orele 10:00 .Înscrierile se fac in limita locurilor disponibile.Asigură-te ca ai echipa completă (minim 5 jucatori inregistrati pe site),pentru a-ți rezerva un loc in calificări.Primul venit,primul servit !

Echipele formate din 5-7 jucători se pot înscrie acum pe www.redbull.ro/neymar5.

Finala națională va avea loc în luna iunie la București, când vom afla și cine ne va reprezenta țara în finala mondială.

Câteva date interesante despre Neymar Jr’s Five:

  • 10.000 de echipe au participat la ediția din 2016
  • În total, peste 65.000 de jucători s-au înscris
  • Turneele au avut loc în 47 de țări de pe șase continente
  • Câștigătorii regionali trec mai departe în finala națională din țara lor. Câștigătorii naționali pleacă în Finala Mondială Neymar Jr’s Five
  • Finala din 2016 a fost găzduită de Instituto Projeto Neymar Jr din Praia Grande, Brazilia
  • Campionii mondiali din 2016 au fost “Anjos da Bola” (Îngerii mingii) din Rio de Janeiro, jucătorii având vârsta cuprinsă între 20 și 22 de ani
  • Finala din 2017 se va juca tot acasă la Neymar Jr, la Insitutul Projeto Neymar Jr, în iulie

În Moldova, turneul Neymar Jr’s Five este organizat în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal.

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?