ModularAR [festival techno dintr-un univers paralel]

Imagini

Video

Informații

Data: 15 Mai 2020, 19:00 Vineri

Descriere

Cu toții suntem însetați de muzică bună, vibes, dans și atmosferă specială. Pregătește-te pentru prima ediție a festivalului Modular în format AR (realitate augmentată) – un festival tehno transmis dintr-un univers paralel direct la tine acasă.

La Orange Systems facem IT creativ, iar ModularAR este un cocktail de gusturi şi senzaţii, creat pe o reţetă perfectă pentru distracţie, chiar dacă stai acasă.

Este primul festival tehno online, unde mai mulți DJ vor mixa de pe o scenă virtuală, imensă, cu imagini și lumini care vor fi proiectate live. Va fi un open air virtual, în format AR, cu vibes de mulțime, unde vom face tot posibilul ca oamenii să se simtă ca la un concert adevărat.

Evenimentul va avea loc pe 15 mai, ora 19.00, şi va fi live pe pagina de Facebook Modular. Sunt invitaţi fanii de muzică și de evenimente tehno, DJ underground, angajaţi din domeniul IT și toţi cei care sunt dornici de experiențe noi.

Pe scena virtuală Modular vor veni cu seturi de muzică live: Cyberpoetry, Christine Renard, Eugen Boico, Lanvary, Ghertz, Kika, Nevolla.

Înainte de evenimentul propriu-zis, te invităm să urmăreşti pe pagina de Facebook Modular două tutoriale care te vor ajuta să descoperi trucuri din procesul de creare a muzicii, având la îndemână un iPad.

Tutorial 1: Beat creation cu Eugen Boico – 11 mai.
Tutorial 2: Easy DJing – 13 mai.

Stai cu ochii pe pagina de Facebook Modular, unde zilnic venim cu mai multe detalii.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?