International Charity Bazaar

Imagini

Informații

Data: 4 Decembrie 2022, 10:00 Duminică

Descriere

Pe data de 04 decembrie va avea loc International Charity Bazaar la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova în parteneriat cu Ambasadele, Organizațiile Internaționale vă invită la cea de-a XXIV-a ediție a Targului Internațional de Caritate (TIC), care va avea loc pe 4 decembrie la Muzeul Național de Istorie.

TIC-ul anual este principala noastră campanie de colectare de fonduri și reunește comunitățile internaționale și locale prin participarea lor la eveniment. Ambasade și organizații internaționale, ONG-uri locale și agenții de dezvoltare, vânzători de obiecte de artizanat și artă se reunesc și împărtășesc culturi, obiceiuri, preparate culinare și își expun lucrările, pe care vizitatorii le pot cumpăra.

TIC oferă o oportunitate unică pentru țările participante de a se prezenta comunității locale prin standuri vibrante și informative. Evenimentul prinde viață cu costume naționale pline de culoare, o gamă largă de produse internaționale, arome delicioase și miresme atrăgătoare, precum și o prezentare spectaculoasă de flaguri. Pentru companii, școli și organizații non-profit, este un mijloc excelent de a-și promova bunurile și/sau serviciile, întrucât Targul este un eveniment bine cunoscut și foarte mediatizat, acoperit de mass-media de masă.

Toate încasările partenerilor noștri sunt direcționate către proiecte de caritate implementate anul viitor în Moldova, printre care îmbunătățirea asistenței medicale pentru copii, susținerea pacienților cu îngrijiri paliative, atenuarea nevoilor refugiaților și multe altele.

Vino să cumperi/câștigi cadouri unice pentru sezonul de iarnă la TIC, contribuind la o cauză bună!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?