Ignite Chisinau: The Spirit

Imagini

Informații

Data: 9 Februarie 2018, 19:00 Vineri
Preț: 250, 400 lei
Telefon Informații: 068 999 608 / 060 889 089
Locul:Tekwill

Descriere

Ignite Chisinau, pentru a patra oară, vine să pună publicul pe jar. Întotdeauna există speranță și mult entuziasm atunci când începem ceva nou, de aceea, dorim să împărtășim această energie tangibilă cu voi, într-o nouă ediție Ignite Chisinau „The Spirit”.

Tonul ediției a IV-a va fi dat de spiritul oamenilor simpli din Moldova pe 9 februarie. Istoriile adevărate și pline de viață ale moldovenilor sunt ingredientele venirii pe lume a Ignite Chisinau. 20 de oameni deosebiți din Moldova, pompieri, agricultori, doctori, oameni simpli care trăiesc și muncesc cu pasiune la ei acasă, vin să aprindă scena cu emoții. Dorim să promovăm oamenii simpli plini de spirit din țară, să conectăm punctele dintre noi și să ne mândrim că suntem moldoveni.
Permite acestei ediții să te conducă într-o experiență autentică.

A patra ediție a Ignite Chișinău va aduce în fața ta istoriile de viață ale unor oameni simpli: medici, psihologi, actori, designeri și nu doar. Te invităm să cunoști mai multe detalii despre cine sunt speakerii din cadrul evenimentului, în viața de zi cu zi, și despre ce vor vorbi aceștia.

Bilete:

  • Bilet o persoană - 250 lei,
  • Bilet pentru două persoane - 400 lei.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?