Hospices of Hope Moldova Halloween Gala Dinner 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 31 Octombrie 2019, 18:30 Joi
Preț: 100 €
Telefon Informații: 068 999 608 / 060 889 089 (L-V, 09:00 - 17:00)
Locul:Zaxi

Descriere

Hospices of Hope Moldova are onoarea de a vă invita la Cina Anuală de Caritate – Halloween Gala Dinner, organizată pe 31 octombrie 2019, cu începere la 18.30, pe terasa ZAXI al Radisson Blu Leogrand Hotel, Chisinau. Alăturați-vă evenimentului pentru a petrece o seară plină de mister și rafinament, în beneficiul pacienților îngrijiți în cadrul Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices od Hope Moldova.

Hospices of Hope este o organizație internațională care contribuie la dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliativă în Moldova încă din 2008. Unul dintre cele mai mari și ambițioase proiecte dezvoltate până în prezent, este Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă, care, prin intermediul echipelor multidisciplinare, oferă servicii mobile de asistență medico-socială gratuite copiilor și adulților ce suferă de boli incurabile în cinci raioane ale țării: Cahul, Taraclia, Orhei, Soroca și Ocnița. Prin intermediul a peste patruzeci de specialiști instruiți în cadrul proiectului și a colaborării cu Institutul Oncologic, în direcția ajutorului umanitar, proiectul Hospices of Hope a reușit să aducă confort și alinare, prin serviciile mobile, la peste 1100 de persoane care suferă de boli incurabile în regiunile țării, cât și familiilor acestora, și la peste o mie de persoane care necesită pungi pentru stomă în toată republica.

Prin participarea la evenimentul de caritate – Halloween Gala Dinner 2019 – contribuiți direct la asigurarea continuității Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă din Republica Moldova.

Pentru a rezerva un loc în cadrul acestui eveniment contactează-ne la events@hospicesofhope.md sau 060 744 068 or 022 022 119.
Bilet: 100 EUR – include toată mâncarea și consumația din cadrul evenimentului.

Dress Code: un element înfricoșător

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?