HORA SATULUI la Zimbrăria "Pădurea Domnească"

Imagini

Informații

Data: 26 Iunie 2022, 09:00 Duminică
Preț: Intrare liberă
Locul: Pădurea Domnească

Descriere

Proiectul de dezvoltare ORIGINI, cu componenta sa HORA SATULUI la ZIMBRĂRIE vine în susținerea promoțională proiectului extraordinar Art Fest Glodeni 2022 , care se va desfășura în mai multe locații pitorești din raionul Glodeni.

Art Fest Glodeni vine cu multe și gustoase pe parcursul acestei săptămâni cu începere de ieri si care se va încununa la Zimbrăria din Pădurea Domnească . Acest eveniment presupune realizarea a două tabere de creație –a artiștilor plastici organizată de Galeria de Arta EUROPE’s condusă de Iana Stanțieru și a poeților ghidată de Dumitru Crudu.

La sfârșitul fiecărei zile de tabără, vor avea loc concerte în locuri inedite, care vor ajuta să descoperim împreună farmecul raionului Glodeni.
Teatrul, muzica, filmul, sculptura, pictura și poezia se reunesc la ART FEST GLODENI, unde oaspeții și locuitorii raionului Glodeni, alături de pictorii și poeții, care vor crea opere de artă, artiștii, care vor încinge atmosfera, vor devenii, din nou, nu doar spectatori, dar și co-autorii acestui eveniment gustos de vară!

Pe parcursul săptămânii ART FEST GLODENI alături de noi vor fi Frate Gheorghe, SATOSHI | TATUNI | MISHA BIRD, Perte Popa, Dumitru Crudu, Alina Ureche, Larisa Ungureanu, Ana Sîrghi, Anatol Rudei, Irina Chirinciuc, Silvia Zagoreanu.
Seara de joi va fi condimentată de VIA DACĂ la Via Dacă l Art Fest Glodeni l Cuhnești lângă atelierul inedit al sculptorului Alexei Vidrașco.
Și încununăm această săptămână plină de arte, seri frumoase în locuri pitorești, vizitatori primiți cu ospitalitate de gazda ARTFEST împreună cu HORA SATULUI la Zimbrărie, unde vom avea parte de TRIGON JAZZ , LUPII lui CALANCEA , maestrul Nicolae Botgros , formații locale, meșteșugari iscusiți, mâncare delicioasă și voie bună.
Programul pentru întreaga săptămână poate fi urmărit pe ART FEST GLODENI .
Participarea la Festival este gratuită.

Program pentru HORA SATULUI la ZIMBRĂRIE:
09:00-10:00 Vizionarea expozițiilor
10:00 Lansarea oficială a expoziției de pictură la Casa de Cultură Balatina.
Dezvelirea sculpturii Egreta creată de Alexei Vidrașco
11:30 Recital al interpretei cântecului popular cu Silvia Zagoreanu
14:30-15:30 Concert. Evoluează invitații din România: Corul George Enescu
16:00-17:00 Concert TRIGON
18:30 Concert Lupii lui Alex Calancea și maestrul Nicolae Botgros
Organizatori ARTFEST: ARTFEST, Consiliul raional Glodeni și Alexei Vidrașco
Organizatori HORA SATULUI la ZIMBRĂRIE: Media Show Grup și Alex Calancea

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?