Halloween la Shopping MallDova!

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 31 Octombrie 2019, 18:00 Joi
Preț: Intrare liberă
Locul:Shopping Malldova
Evenimentele trecute
  • 31 Octombrie 2018, 18:00 Miercuri

Descriere

Cea mai așteptată sărbătoare a toamnei – Halloween - revine la Shopping MallDova, fiorii distracției ai celei mai înfricoșătoare petreceri de Halloween vor fi simțiți de toți vizitatorii care vor călca pragul centrului comercial în noaptea de Halloween.
Dacă îți plac provocările, ai imaginația bogată și știi cum să ne surprinzi cu cea mai originală mască, costumație „de speriat” sau machiaj haios, te așeptăm, alături de gașca ta de prieteni, la singurul centru comercial de nivel european din țară pentru a dezlănțui spiritele în seara de 31 octombrie.
Petrecerea va începe la ora 18.00, atunci când spiridușii vor înfrunta vrăjitoarele înfricoșătoare, vampirii, pirații și stafiile te vor ademeni să intri și tu în jocul lor.

Vom descoperi împreună surprizele Halloween-ului, pregătite cu multă inspirație de Shopping MallDova, iar persoanele care vor purta cele mai îndrăznețe ținute, scary sau nostime, vor fi premiate.
Animatorii costumați înfiorător vor face poze cu cei mai îndrăzneți micuți, care se vor încumeta să dea ochii cu ei. Iar între orele 16.00-18.00 copiii vor avea posibilitatea să se transforme în personajele preferate în cadrul atelierelor de face-art.

Partenerul acestui proiect este FANTA - băutura ta preferată care îți face un Halloween de groază.

Vino la Shopping MallDova pentru a descoperi uimitoarea lume a poveștilor și a personajelor inspirate!

* Accesul este gratuit!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?