Graphkiosk: Workshop on Letters

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 3 August 2020, 11:00 Luni
Preț: înregistrare
Locul:Online

Descriere

Centrul Industriilor Creative Artcor în colaborare cu  akzente.md  / Goethe Zentrum Chisinau și AA+ invită studenții de la instituțiile de arte și designerii grafici din Republica Moldova să participe online în perioada august–septembrie în cadrul proiectului Graphkiosk, dedicat Zilelor de Design Grafic.
 Graphkiosk-ul va începe pe data de 3 august 2020, cu un workshop de litere, susținut de lettering artistul german — Otto Baum.
Tema: Brush lettering în stil Roman.
În cadrul acestui atelier veți învăța cum să desenați caractere(litere) capitale romane cu creionul și simultan cu pensula. Expertul invitat va demonstra o metodă simplă de mânuire a pensulei, ușoară de utilizat, pentru a vă pune în aplicare ideile precum semne pictate, fie pe hârtie sau alte suprafețe, diverse trucuri și alte reguli importante ale pictării caracterelor. Participanții se vor antrena în lucru cu alfabetul roman.
Limba de comunicare pe durata atelierului: engleză.
Toți cei interesați se pot înregistra până la 30 iulie pentru a-și rezerva un loc în cadrul evenimentului.
 Formular de înregistrare la workshop: https://forms.gle/JoADXAAgGv7c4cXg6

Graphkiosk va avea invitați experții din domeniul design-ului grafic din Germania, care vor ține două workshop-uri și două lecții publice, la teme ce îmbină formele clasice de comunicare vizuală – litera și afișul, cu forme digitale, precum website-ul și design-ul interactiv.
Pe lângă evenimentele online se va ține și o expoziție offline, în cadrul căreia vor fi expuse rezultatele workshop-urilor din perioada Graphkiosk și cele de la rezidențele artistice digitale Open Call | CoLaboratory. Acest proiect are loc cu sprijinul financiar al Goethe-Institut Bucuresti.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?