Fuckup Nights Moldova Vol. II

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informaţii

Data: 27 Octombrie 2017, 20:00 Vineri
Preţ: 250 lei
Telefon Informaţii: 068 999 608 / 060 889 089

Descriere

Ți-a plăcut prima seara de FuckUp Nights? Nouă tot. De aceea am decis să te anunțăm despre a doua ediție. 

FuckUp Nights Moldova vol. II va avea loc pe data de 27 octombrie. Prețul biletului e de 250 de lei.
O seară de vineri, cu failuri, bere și muzică. Asta da relaxare zicem noi =)
Alte patru persoane cunoscute din Chișinău vor fi puși în situația să iasă pe scenă și să povestească deschis despre cum au... eșuat. 

Și iată cine sunt aceste persoane:

  • DMITRII VOLOȘIN. Businessman, animator, vindecător. Vindecă lenea, indiferența și kilogramele în plus. Am încercat să găsim în cronologia lui de pe facebook măcar o postare care să nu fie despre sport. Am obosit să tot dăm scroll. Face multe de toate. Și de multe ori greșește. Dar iarăși face. Atunci când în ordinea zilei apare punctul „proiect nou”, angajaților le tremură... mâinile, da. 
  • ECATERINA PAPANAGA. Dacă ar fi să facem asocieri, am zice că e un reactor termonuclear de bunătate. A gestionat vânzările în cadrul companiei Videosecurity, iar acum dezvoltă propriul brand de vestimentație pentru bebeluși. Să nu încercați să o luați la mișto. Noi am încercat și știm că nu aveți nici o șansă. Atunci când nu îi reușește ceva, se întristează rău. Pe vreo 8 secunde. După care se apucă din nou de lucru. Pe lângă toate, e și triatlet. 
  • PAVEL MELNIC. Director de dezvoltare în cadrul companiei Automall. Pește după zodie. Filmul „AVP: Alien vs. Predator” a fost turnat în baza carierei manageriale a lui Pavel. Dacă cineva din echipă tărăgănează vreo sarcină, în cabinetul lui se aprinde imediat becușorul. Pavel se ridică de după birou și se apucă „să facă curat”. Câteodată e periculos pentru sine însuși.

Dacă încă nu știi despre ce este vorba, atunci urmează o informație pentru tine. Mișcarea apărută în 2012 în Mexico s-a extins în 252 de orașe din întreaga lumea și a ajuns și până la Chișinău. 4 speakeri de succes povestesc foarte onest despre fuckup-urile pe care le-au trăit. Fiecare dintre ei are 10 minute ca să-și povestească istoria, după care răspunde la întrebările din sală. Dar noi nu doar îi ascultăm, ci și ne relaxăm din plin: avem parte de bere craft, de energizant, muzică live și prieteni în jur. 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?