Festivalul Tradițiilor Dulci

VOI MERGE 25

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Video

Informații

Data: 25 Mai 2014, 11:00 - 19:00
Preț: 35 Lei
Telefon Informații: 069 944 661

Descriere

Deghizați-vă cu toată familia și veniți să ne îndulcim la Festivalul Tradițiilor Dulci "Mai Dulce 2014" - ediția nr II.

Festivalul Tradiţiilor dulci, "Mai Dulce" revine și în acest an cu o nouă ediţie care se va întinde pe un întreg cartier din centrul vechi al Chișinăului. Dacă vreți să fiți complicii acestei distracții, tot ce trebuie să faceți e să veniți costumați cu toată familia, într-un mod mai deosebit, așa ca o privire aruncată asupra voastră să trezească zâmbet și poftă de distracție.

Plăcinte, torturi, biscuiți și tarte – tot ce se poate găsi mai bun în gastronomia românească tradițională va putea fi degustat la Mai Dulce. Sub genericul Cămara cu reţete de la Mama se vor aduna cele mai delicioase deserturi ale copilăriei noastre.

Nici anul acesta nu va lipsi trofeul Cireaşa de pe tort - creat, la rugamintea noastră, de către meșterul-ceramist Andrei Sclifos. ”Cireașa de pe Tort” va fi oferită pentru Cel mai delicios desert tradițional și Cel mai delicios desert internațional.

Unul dintre sponsorii festivalului Mai dulce 2014, zahărul "Cinci inimioare", în parteneriat cu MGM va avea grijă ca vizitatorii, nu doar sa guste din reţete tradiţionale, ci să le şi înveţe. Pe parcursul întregii zile, pe teritoriul festivalului se va desfăşura un adevărat Teatru Gastronomic, întitulat Bucătăria celor 5 inimioare. Atelierele gastronomice oferite vor fi atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

“Mai Dulce” este sărbătoarea celor care nu vor să iasă din mintea copiilor. Vom avea grijă de toate: decor, dulciuri, activități. Voi doar costumați-vă haios şi veniţi să ne îndulcim!

Cei mici vor fi cu siguranţă cei mai răsfăţaţi, pentru că evenimentul le propune mai multe opţiuni de a petrece timpul, Lia Fia – brandul sub care se ascund cele mai cochete hăinuțe pentru fetițe ne ajută să organizăm o prezentare de modă pentru copii cu branduri din Moldova.

În cadrul spectacoluli Copilărie, Dulce Poezie vom aduce un omagiu tradiției din copilărie de a spune poezii, urcați pe scaun, în fața buneilor. Părinți-vedete vor veni în scenă cu odraslele lor ca să ne răsfețe cu cele mai frumoase poezii românești.

În plus, Mai Dulce 214 va organiza primul Târg al Copiilor Cuminţi, unde copiii și nu părinții, vor putea să-şi vândă cărţile, hăinuţele sau jucăriile de care s-au plictisit. Înscrie-te pentru participare aici

În program (8 ore de distracție):

 • Târg Dulce,
 • Deserturi,
 • Jocuri,
 • Târg de artizanat. Înscrie-te pentru participare aici,
 • Zumba pentru copii și părinții lor,
 • Ateliere de creativitate,
 • Ateliere de sporturi moderne,
 • Prezentare de modă pentru copii,
 • Facepainting,
 • Proiecte fotografice,
 • Ateliere Gastronomice cu rețetele bunicii,
 • Muzică cu micii artiștii de la Artico,
 • Yardsale,
 • Concursuri și multe altele!

Evenimentul are și o cauză de binefacere. Anul acesta îl facem fericit pe Artiom Nedelschi, un copil talentat care are nevoie de un instrument muzical.

Organizatorul evenimentului: Klumea

Locul evenimentului: str. Vlaicu Pârcălab, între str. Veronica Micle şi str 31 august.

ATENŢIE: Preţul biletului este de 35 lei până pe data de 24 mai, în ziua evenimentului acesta va costa 40 lei. Copiii până la 7 ani au intrare gratis.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?