Festivalul Bostaniada 2021

Imagini

Informații

Data: 25 - 26 Septembrie 2021
Preț: 70 lei
Locul: Agropensiunea „Bostaniada”
Evenimentele trecute
  • 21 - 22 Septembrie 2019

Descriere

A devenit o tradiție ca la sfârșit de septembrie să ne petrecem frumos timpul la cel mai așteptat eveniment al toamnei – Bostaniada! 2021 este an jubiliar pentru Festivalul Etno Gastronomic Bostaniada care a ajuns la a X-a ediție și păstrează același scop nobil de a promova cultura și agricultura, educația frumoasă a tinerei generații și susținerea tradițiilor la noi acasă! Dăm start Festivalului pe 25 - 26 septembrie!
Gazda Festivalului Etno Gastronomic Bostaniada rămâne Agropensiunea Bostaniada, pe malul lacului Balabanesti, raionul Criuleni care este un spațiu larg și frumos amenajat. Veți petrece plăcut timpul liber la noi.

-vizitând o expoziție a meșterilor populari,
-gustând delicii culinare la zona gastronomică,
-micuții jucându-se la zona pentru copii,
-plimbându-vă prin livadă și pe malul lacului,
-savurând muzica tradițională a neamului nostru,
-făcând poze colorate la expoziția de bostani.

Susținem agricultorii din Republica Moldova și organizăm un Concurs al celui mai mare Bostan al anului 2021!
În acest an Festivalul se va desfășura într-un format adaptat condițiilor COVID -19 respectând cu responsabilitate toate normele sanitare și de conduită impuse de CNESP. Accesul la evenimentul nostru în aer liber va fi permis la prezentarea unui din următoarele documente:
-certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;
-rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore;
-concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (6 luni);
-act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19, valabil pe durata a 90 de zile de la data efectuării investigației.
25 și 26 septembrie la Agropensiunea Bostaniada
Începând cu ora 10:00
Bilete de acces la intrare – 70 lei
 
*Copiii până la 14 ani inclusiv au acces gratuit la festival.
* Locuitorii comunei Bălăbănești vor beneficia de bilete gratuite la festival, prin prezentarea buletinului de identitate, cu reședința în Bălăbănești.
Dacă nu reușiți să ajungeți la eveniment, vă invităm să vizitați Agropensiunea Bostaniada timp de o lună ca să gustați bucate din bostan și să faceți poze frumoase sau să procurați un bostan pentru decorul casei voastre!
Urmăriți noutățile noastre pe rețelele de socializare! Revenim cu detalii despre programul artistic pentru 25 - 26 septembrie! Vă așteptăm cu drag!

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?