Eveniment caritabil "Viața merită trăită" 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Aprilie 2019 Sâmbătă

Descriere

Dumneavoastră ați tot așteptat. Iată că a sosit și timpul. Pe data de 20 aprilie organizația “ Salvați viața” și compania Moldcell vor da start celei mai populare și celei mai îndrăgite de către dumneavoastră campanii “Viața merită trăită”.

Ne tot scrieți că pușculițele sunt deja pline, că așteptați cu nerăbdare să ne revedem, ceea ce înseamnă că a venit timpul să salvăm viața cuiva!

Celor ce pentru prima data se interesează de Campania noastră le aducem la cunoștință că “Viața merită trăită” este o campanie de caritate la care iau parte cu plăcere atât adulții cât și copiii (uneori cu întreaga clasă sau grup). Ei aduc pușculițele cu mărunțișul agonisit ca împreună să ajute copiii bolnavi. “Viața merită trăită” a avut loc deja de 7 ori. În acest timp am reușit să adunăm 72,450,000 bani, adică 724,500 lei! Banii adunați au ajutat la recuperarea sănătății și salvarea vieții a 18 copii. Și dumneavoastră puteți face parte din această poveste cu final fericit. Sunt binevenite nu doar monedele dar și bancnotele. Vă așteptăm!

De asemenea avem nevoie și de ajutor informațional. Povestiți-le și prietenilor dumneavoastră despre această campanie și convingeți-i să arunce o privire prin buzunare sau poșete. Cu siguranță vor găsi mult mărunțiș uitat, dar de care cineva are mare nevoie.

Plăcerea de a aduna și număra bănuții poate fi împărtășită și cu cei mici! Le puteți spune copiilor dumneavoastră că să fii bun e ușor. Toți micuții vor fi întâmpinați cu surprize plăcute.

Partenerii proiectului: academia “Prospera” și “ProLego”. În acest an ne vom bucura de ajutor activ și din partea Academiei de Sport Anatolie Pervanciuc.

Toți banii adunați în cadrul campaniei de caritate “Viața merită trăită” vor servi drept ajutor pentru copiii cu diabet zaharat a căror tratament are loc în Centrul Mamei și a Copilului.

Îi așteptăm pe absolut toți pe data de 20 aprilie de la ora 10:00 până la ora 18:00 în cele patru puncte de colectare a bănuților din Chișinău, la următoarele adrese:

  • Str. Arborilor 21 – magazinul Moldcell din Shopping MallDova
  • Str. Alecu Russo 1/1 – magazinul Moldcell (în preajma CC Soiuz)
  • Bd. Mircea cel Bătrîn 24/5 – magazin Moldcell
  • Bd. Iurie Gagarin 14 – Academia Sporturilor Anatolii Pervanciuc

Celor ce doresc să ajute însă nu pot fi alături de noi pe data de 20 aprilie , organizația “Salvați viața” și compania Moldcell le propun modalități ușoare și confortabile de a face donații și de peste hotarele țării.
Abonații Moldcell care doresc să contribuie pot trimite un SMS la numărul 0445 (pentru 30 lei); pentru donații lunare în sumă de 50 sau 100 lei, puteți activa opțiunea pentru donații automate trimițînd un SMS la numărul 4040. Mai multe detalii aici
Oriunde v-ați afla, puteți dona orice sumă prin intermediul transferului online.
Pentru informații adiționale accesați link-ul http://www.savelife.md/ru/donate/

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?