EcoVisio FreeShop #9

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Iulie 2019, 17:00 - 20:00
Preț: Intrare liberă
Telefon Informații: 060 790 514

Descriere

Cu cât mai mult cheltuim pe haine, cu atât mai multe lucruri stau degeaba la noi în dulapuri. Ca răspuns la ambele, am creat EcoVisio FreeShop.

După 6 ediții în centrul Chișinăului, ne-am zis că e timpul să ducem FreeShop-ul în inima raioanelor. Mai exact, pe strada Maria Drăgan din Ciocana, unde vom lua parte la evenimentul final al Școlii de Vară organizate de Asociația Oberliht, cu tema ”Gunoiul din curte tot poate străluci”.

În spiritul acestui motto, vă invităm ca sâmbătă, 27 iulie, timp de 3 ore, să ne-aduceți tot ce aveți pe acasă și nu vă mai trebuie dintre haine, pantofi, accesorii, jucării, cosmetice etc. Noi le vom oferi pe loc oricui le dorește, fără niciun ban și nicio condiție, alta decât ca lucrurile să fie folosite mai departe. Ca de obicei, tot ce rămâne la final de FreeShop va merge la organizații de caritate, pentru a fi distribuite celor nevoiași.

Ca bonus la această ediție, două locuitoare ale Ciocanei își vor pune la dispoziție mașina și dragul de cusut pentru a vă salva hainele în suferință: bluze cu găuri, nasturi căzuți, pantaloni fără margine etc. La fel, nu se cere nicio plată, câtă vreme le oferim hainelor o viață mai lungă alături de voi.

Vă invităm așadar să dați un refresh la dulapuri și să veniți la FreeShop cu tot ce poate fi reparat sau poate fi util altora. Chiar dacă nu aveți nimic de adus, vă așteptăm să luați parte la o altfel de piață, bazată nu pe profit, cerere și ofertă, ci pe bunăvoință, reciclare și cooperare.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?