Dr.Nojoke [live /DE]

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Noiembrie 2019, 23:00 Vineri

Descriere

Următoarea ediție SOLAR vine cu un line up inedit și aduce la Chișinău spiritul pur berlinez. O seară plină de live performance-uri neordinare care se vor îmbina într-un spectacol audio-vizual excepțional.

 Line up:
⬢ Dr.Nojoke [live /DE] - muzician și producător născut și stabilit la Berlin. Cariera sa muzicală a început încă în anii ’90 și astăzi este recunoscut un adevărat pioner al muzicii experimentale minimal techno. Toată muzica sa e o combinație dintre field-recordings, sunete create de el însuși și o filosofie conceptuală care redefinește felul în care noi percepem muzica electronică.
www.facebook.com/Dr.Nojoke.fanpage
www.soundcloud.com/dr-nojoke
http://www.drnojoke.de/

folclorescent [opening set] - un alt pioner, doar că de pe meleagurile natale. Unul dintre primii producători de muzică electronică experimentală din Moldova. Discografia sa cuprinde producție cu diverse direcții muzicale precum abstract hip hop, future folk și glitch. Pe 15 noiembrie, Folclorescent va deschide seara cu un performance experimental cu nuanțe din folclorul tradițional.

Maarka [live] - aka Maxim Balenco produce muzică minimal și deep techno având un sound foarte specific și hipnotic. A început calea muzicală în 2007 și pe parcursul anilor a reușit să scoată release-uri la label-uri precum Capodopere, Moonfire Music Lab, etc.

Ygor - producător, dj și rezident SOLAR. Artist care știe să creeze povestea fie e warm up, main sau after party.
Soundsystem by Funktion-One

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?