Directorul în rol de recruiter: cum angajezi oameni, dacă nu ai un departament HR

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 28 August - 28 Noiembrie 2018
Preț: 25€
Telefon Informații: 068 999 608 / 060 889 089 (L-V, 09:00 - 17:00)
Locul:School of Business Communications
Evenimentele trecute
  • 28 Iunie 2018 Joi

Descriere

Directorul în rol de recruiter: cum angajezi oameni, dacă nu ai un departament HR

SBC desfășoară express-trainingul "Directorul în rol de recruiter: cum angajezi oameni, dacă nu ai un departament HR". Prețul acestuia este de doar €25.
Vom anunța data de start al master-classului mai târziu. Dar vă puteți înregistra acum și primi o reducere de 25% pentru rezervare timpurie.

Dacă stați în fruntea unui departament sau a unei companii nu foarte mari, probabil că ați fost în situația în care a trebuit să angajați urgent fie un contabil, fie un specialist IT sau manager de vânzări. În companiile mari există un recruiter angajat anume pentru pentru ca să facă acest lucru. Dar ce faceți în cazul în care nu aveți un departament HR? Exact, rămâne în câmpul Dvs. de lucru să angajați noi lucrători. Puteți să lăsați lucrurile cum sunt și să tot faceți greșeli când alegeți cine va lucra în compania Dvs. Dar mai aveți și altă variantă - să mergeți la trainingul nostru și să aflați cum e mai simplu și mai repede să supliniți orice post vacant.

După masterclass:

  • Veți afla ce instrumente vă pot ajuta să atrageți specialiști de valoare în companie (fără să aveți studii în domeniul HR!)
  • Veți înțelege cum să "croiți" sistemul, astfel încât posturile vcante să nu se transforme în catastrofă pentru întreaga companie
  • Veți primi lista de întrebări care vă va ajuta să depistați un caditat care nu corespunde cerințelor în primele 5 minute ale interviului
  • Veți înțelege cum se ia o decizie confirmată prin fapte și cifre concrete fără să luați în seamă prea mult simpatia personală
  • Veți fi capabil să creați algoritmul de susplinire a posturilor vacante din cadrul companiei prin pași concreți
  • Veți analiza, dacă aveți sau nu nevoie de un recruiter profesionist. Dacă aveți, atunci ce sarcini va trebuie să îndeplinească? Iar dacă nu aveți, atunci cum împărțiți sarcinile între ceilalți angajați?

Detalii și formularul de înregistrare le găsiți pe pagina recruting.sbc.md

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?