Dansul Emoţiilor Fierbinţi

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Februarie 2019, 17:00 - 20:00
Preț: 250 lei

Descriere

Din relația de căsătorie a părinților mei am învățat o atitudine pe care o am și până în ziua de azi față de soția mea. Mai bine zis, lupt cu această atitudine.
Deseori, când era momentul să își manifeste emoțiile sale negative, tatăl meu îi zicea mamei mele: „– Nu mă „zavodi!” (î.r. „Nu mă irita”). Intenționat am păstrat maniera lui de exprimare.
Ce spunea tatăl meu de fapt? Tatăl meu îi spunea soției sale, mamei mele: „Tu ești de vină pentru ceea ce se va întâmpla mai departe. Eu nu sunt responsabil pentru emoțiile mele negative. Singură ești vinovată pentru comportamentul meu urât față de tine. Tu ești de vină pentru că eu nu sunt tandru și iubitor cu tine.” Respectiv, mama, soția tatălui meu, deseori nu rămânea „datoare” și venea cu o vorbă, o atitudine, un comportament care exprima că tatăl meu, soțul ei, este de vină pentru că îl „zavodea”.

Dansul emoțiilor fierbinți este o întâlnire pentru cuplurile căsătorite și pentru cele care urmează să se căsătorească în viitorul apropiat, care nu își doresc să se prindă în acest „dans”, își doresc o intimitate armonioasă în relația de căsătorie, dar totuși se confruntă cu acest schimb de emoții negative.
Radu și Liuda Cucoș, căsătoriți de 17 ani, având patru copii, vor relata experiențele lor negative, dar și ce îi ajută să gestioneze corect acest „dans al emoțiilor fierbinți”.
Pas cu pas, fiind prezent la acest workshop cu partenerul tău, vei putea efectua o schemă vizuală personală, pentru a vedea conexiunea dintre mecanismele care generează aceste emoții, dorințe, frici și reacțiile personale care declanșează emoțiile, răscolesc dorințele, fricile și provoacă reacții nedorite din partea partenerului.
Mai mult ca atât, ca și cuplu, în baza schemei personale, veți descrie pașii unui „dans nou” în relația voatră, care cu siguranță va duce spre armonia căsniciei voastre.

În plus, seara va fi combinată cu unele concursuri și muzică live.

23 Februarie, ora 17:00. Strada Drumul Schinoasei 6.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?