Creative Gala 2017

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Iulie 2017, 17:00 Miercuri
Preț: 100 Lei
Telefon Informații: 068 999 608
Locul:Generator Hub

Descriere

Ne apropiem cu pași rapizi de evenimentul care celebrează și premiază creativitatea și inovativitatea în antreprenoriat, Gala Antreprenoriatului Creativ, primul show de business din Republica Moldova.

GALA „adună” ideile de afacere inovative care vor participa la finala națională a Cupei Businessului Creativ (CBC), mentori, campioni juriu de specialitate, artiști ce vor oferi momente unice.

Cupa Businessului Creativ reprezintă inițiativa globală pentru antreprenoriat și inovație
„Cupa Businessului Creativ, denumit și Eurovisionul Industriilor Creative, este competiția care își propune să consolideze competențele de business a antreprenorilor inovativi, să dezvolte abilitățile de a crea o companie de succes. CBC caută să descopere idei noi, revoluționare cu un potențial de piață și cel puțin o persoană din echipă cu back ground din industriile creative”, spune Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova.

De fapt, prin organizarea acestei competiții, GEN Moldova își propune să se consolideze competențele de afaceri ale antreprenorilor din cadrul industriilor creative, să se promoveze antreprenoriatul prin intermediul industriilor creative, precum și a câștigătorilor și modelor de urmat.

În cadrul GALEI va fi selectat campionul național, care va câștiga biletul pentru Cupa Businessului Creativ din Danemarca, în valoare de 480 de Euro.

CBC este despre schimbare și responsabilizare, sprijinirea antreprenorilor din întreaga lume!
„La nivel global, industriile creative contribuie semnificativ la dezvoltarea economică a societății și la crearea locurilor de muncă – precum și la dezvoltarea a soluțiilor noi și inovative la provocările cu care se confruntă companiile și societatea. Industriile creative contribuie la formarea unei societăți mai dinamice, competitive și inovatoare în multe moduri. În cele din urmă, CBC este despre schimbare și responsabilizare, sprijinirea antreprenorilor din întreaga lume!”, mai comunică președintele GEN Moldova.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?