Chisinau Demo Day

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 4 Februarie 2020, 18:00 Marți
Telefon Informații: 078 498 834
Locul:Tekwill
Evenimentele trecute
  • 1 Februarie 2017, 18:30 Miercuri

Descriere

Vino la prima ediție Chișinău Demo Day din 2020 și afli din prima sursă despre produsele și tehnologiile pe care le dezvoltă startuperii din Moldova.

Chișinău Demo Day va avea loc pe 4 februarie, de la ora 18.00, la Tekwill (str. Studentilor 9/11). Evenimentul le oferă startuperilor activi posibilitatea de a-și prezenta produsele membrilor comunității și potențiali utilizatori pentru a colecta feedback din partea acestora.

Rezervă-ți seara de 4 februarie pentru Chișinău Demo Day și întreprinde o incursiune în lumea startupurilor și a încercărilor curajoase de a produce inovații. Cunoaște detalii despre produsele create de la startupurile care își vor prezentaideile și oferă sugestiile tale în calitate de potențial utilizator. În același timp, profită de posibilitatea de a stabili conexiuni și interacționa cu membrii comunității autohntone de startuperi.

Fie că ai și tu o idee în proces de dezvoltare, fie că planifici pe viitor să te lansezi în lumea afacerilor IT, Chișinău Demo Day este o oportunitate excelentă de a întâlni entuziaști în domeniul antreprenoriatului IT, de a afla informație utilă despre dezvoltarea și poziționarea unui produs, de a cunoaște tehnicile, modelele și soluțiile utilizate de startupurile locale.

Participarea este deschisă și gratuită doar în baza înregistrării prealabile aici. Numărul de locuri este limitat.

Chișinău Demo Day este organizat cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului Tekwill

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?