Charity Velo Tour "Foc La Ghete pe Biciclete"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Iulie 2017, 09:00 Sâmbătă
Preț: 500 Lei

Descriere

HOSPICE Angelus are plăcerea să vă comunice despre desfășurarea unui eveniment inedit ”Foc la ghete pe biciclete” – un tur cu bicicleta de la Chișinău la Orhei, s. Isacova, care va avea loc în data de 22 iulie 2017. 

Foc la ghete pe biciclete reprezintă o provocare, atît pentru cicliștii profesioniști, cît și pentru cei amatori, care vor trebui să parcurgă 94 km (distanța traseului tur-retur). Participarea la această competiţie și fiecare kilometru parcurs, va contribui la alinarea durerii copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile, în stadiu progresiv sau avansat şi cu un pronostic limitat de viaţă.

FFMS ”Angelus Moldova” (denumirea scurtă Hospice Angelus) este o Asociație Obștească fondată în 2001, care oferă gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru pacienții adulți și copii, care suferă de boli incurabile, progresive, aflate în stadiu terminal. Adițional, la 16 iunie 2017, Hospice Angelus va deschide primul Centru de Îngrijiri Paliative Pediatrice cu denumirea „Casa Angelus”, în satul Isacova, raionul Orhei. Misiunea Centrului „Casa Angelus” este de a oferi asistență non-stop, pe o perioadă de cel puțin 14 zile, copiilor cu maladii incurabile progresive și avansate. Acești copii ajung deseori să aibă dureri severe, cauzate de boală, și necesită îngrijire permanentă, de calitate și de durată, iar familiile lor, se simt în mare parte, neputincioase și extenuate. Centrul „Casa Angelus” va îmbunătăți calitatea vieții copiilor cu boli amenințătoare de viață, le va alina durerea, iar părinților sau aparținătorilor le va oferi o perioadă de susținere și respite.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?