Ceremonia Cacao în cadrul United Arts Festival

Imagini

Informații

Data: 22 August 2021, 11:00 Duminică
Telefon Informații: 078533349
Locul: Micăuţi, raionul Strășeni

Descriere

Ceremonia Cacao se trage din tradițiile triburilor Americii de Sud și reprezintă o practică meditativă de conectare cu Inima și resursele interioare.
În timpul ceremoniei vom bea Cacao ceremonial, preparat după o rețetă specială, extrem de delicioasă, după care va urma meditație de conectare cu Sinele interior.
Procesul va fi ghidat de cîntele medicine/ medicine songs în limba spaniolă, portugheză, engleză, rusă și română, care vin din aceeași tradiție și au menirea de a direcționa participanții în această călătorie interioară.
În a doua parte a ceremoniei ne vom scufunda mai profund prin Ecstatic Dance. Prin dans ne vom conecta cu propriul corp care are propria înțelepciune ce duce spre vindecare. Totodată prin auto explorare vom extinde sensibilitatea și posibilitățile de relaxare și energizare.
Cacao ceremonial reprezintă un soi de bază numit Criollo, ce conține în jur de 1200 componente (vitamine, proteine, aminoacizi, ș. a.) cu accent pe conținutul mare de teobromină. Procesul de fermentare și preparare este unul special, diferit de celelalte soiuri ce se folosesc în industria alimentară, în prepararea ciocolatei.
 
Ceremonia Cacao este deschisă pentru toți, cu mici precauții. Persoanele cu tensiune ridicată, femei însărcinate sau care alăptează trebuie să comunice din timp.
Femeilor participante li se recomandă a purta rochii sau fuste lungi, bărbații îmbrăcăminte comodă.
Câteva ore înainte de ceremonia a se ține dietă - mâncare ușoară, fructe, ceai de plante.
Pentru altar se recomandă a oferi fructe, nuci, ciocolată, flori.
Ceremonia va avea loc, duminică, 22 august, orele 11.00 - 15.00, în cadrul Festivalului United Arts.
Materialele necesare ceremoniei nu sunt incluse în costul biletului festivalului. Pentru echilibrul energetic, ceremonia va fi deschisă a fi susținută de donațiile participanților.
Înscrierea din timp este obligatorie, la numărul de telefon 078533349 sau la întrarea la festival.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?