AntiConferință. The Newsroom

Imagini

Informații

Data: 18 Februarie 2020, 18:30 Marți
Preț: 50 lei
Telefon Informații: 022 999 330

Descriere

„AntiConferință” este o nouă serie de evenimente marca AGORA, o platformă de discuții sincere și interacțiune cu publicul, construită pe ideea că oamenii din diverse industrii pot povesti cel mai bine ce stă în spatele muncii lor, iar publicul poate și trebuie să înțeleagă ce se petrece în culise înainte de a da verdictul.

Prima ediție. AntiConferință: The Newsroom

Într-o perioadă în care aproape „se cântă prohodul” presei, iar neîncrederea în tot și în toate este tot mai mare, noi ne propunem să câștigăm această bătălie. Vrem să dăm șansa unei instituții media, în spatele căreia stau oameni ce-și fac onest meseria. Vrem ca ea să continue și să se dezvolte, să ajungă sustenabilă și să facă jurnalism „curat” fără a reduce din ambiții.

Această încredere încercăm să o câștigăm deja de 6 ani. Și dacă acum, tu, ca public, îți închipui ce face o redacție de media online reieșind doar din materialele pe care le citești, le vezi sau le asculți pe site, noi vrem să-ți povestim mai multe. Vrem să-ți arătăm realitatea unei industrii care a fost mereu dificil de înțeles și care, atunci când își face munca responsabil, nu e tocmai cea mai mare generatoare de bani. Vrem să auzi poveștile unor oameni care își fac treaba cu respect pentru public și dragoste de meserie. E cel mai valoros bun pe care îl avem. Știm că ai încredere în noi. De aceea, ieșim în față și îți povestim tot. Cum facem ceea ce facem, din ce bani plătim salariile, cu cine lucrăm și unde cedăm, ce planuri avem și de ce ne dorim să parcurgi acest drum împreună cu noi.

Cum? Vino la AntiConferință și vei afla!

Oamenii care nu au urcat niciodată pe scenă, dar își vor depăși frica acum, sunt: Victoria. Felicia. Adriana. Capitolina. Dumitru. trei Irine.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?