WineTech Moldova Conference 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Septembrie 2019, 10:00 Vineri
Preț: 300 lei
Locul:Tekwill

Descriere

WineTech Moldova Conference 2019 este prima conferință mare din țară destinată Tehnologiilor în industria vinicolă și are drept scop crearea unei platforme de analiză a tendințelor și strategiilor de digitalizare și integrare a soluțiilor tehnologice în industria vinicolă locală. WMC19 este un eveniment de o zi ce va avea loc pe 20 septembrie 2019, în incinta Tekwill (str. Studenților 9/11, Chișinău) la care este așteptată o audiență de 200 de persoane.

WineTech Moldova Conference 2019 oferă oportunitatea de a participa într-un dialog constructiv și lucrativ cu experții și liderii de WineTech din țară și din străinătate. WMC19 are scop facilitarea interacțiunii dintre producătorii vinicoli locali cu investitori, parteneri și experți în soluții tech care are aduce beneficii atât în faza de producere cât și în faza de comercializare a produselor vitivinicole din Moldova.

Subiectele abordate în cadrul conferinței includ: etapa la care se află WineTech-ul în Moldova la ora actuală, practicile și istoriile de succes din străinătate, provocările producătorilor vinicoli din țară, startup-urile WineTech din Moldova, idei și soluții de integrare a soluțiilor Tech în fazele de producere, vânzare, promovare și export a produselor vinicole și multe altele.

❗Evenimentul este destinat următoarelor categorii:

-- Top & Middle Management din departamentele de producție, marketing și Business Development ale producătorilor vinicoli locali;
-- Investitorii în piața vitivinicolă și soluțiile WineTech;
-- Startup-urile și companiile din WineTech;
-- Reprezentanți ai autorităților naționale cu tangență la industriile agricole, vitivinicole și Tech din Moldova;
-- Organizații și asociații non-guvernamentale cu tangență la industriale agricole, vitivinicole și Tech din Moldova.

Prețul biletului Early Bird este de 300 lei. Prețul va crește după 19 August.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?