Târgul de Cariere | Online | Chișinău

Imagini

Informații

Data: 1 - 2 Aprilie 2021
Locul:Online

Descriere

Privește înainte cu Târgul de Cariere!
Târgul de Cariere împreună cu cele mai active companii te așteaptă cu noi variante în carieră. De la locuri de muncă la sfaturi pentru construirea unei cariere de succes, webinarii, sesiuni de dezvoltare profesională, discuții cu experți despre diverse teme, interacțiuni directe între participanți și reprezentanții companiilor, chiar și interviuri de angajare, toate oportunitățile le vei întâlni online la Târgul de Cariere Chișinău în 1-2 aprilie.
Comunicarea este efectuată într-un mod inteligent prin intermediul platformei targuldecariere.md, pe care cei interesați se înregistrează, respectiv se autentifică cu CV-ul actualizat. În doar câteva clipe, CV-ul poate să ajungă în atenția angajatorului, pe baza unui click pe butonul de aplicare de la anunțul de angajare. Totodată, această platformă este singurul loc unde se oferă răspunsuri la întrebări, în timp real, prin sistemul de chat integrat la standurile virtuale ale expozanților.
În curând, vom publica și lista companiilor participante.
Promovăm actualitatea, schimbarea, adaptarea la situații noi, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională.
Încurajăm interacțiunea și recomandăm participanților să se consulte cu reprezentanții companiilor de la standuri, înainte de aplicarea CV-ului.
Actualizează-ți CV-ul și fii cu ochii pe noi. Hai că variante există.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?