Startup Week Moldova 2020

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Noiembrie 2020 Luni
Locul:Tekwill

Descriere

Cel mai mare eveniment Startup al anului revine!  
Între 16 și 20 noiembrie, alătură-te nouă pentru cinci zile pline de evenimente antreprenoriale online, cu speakeri locali și internaționali și povești ale startup-urilor de succes. Ce te așteaptă acolo? Zeci de sesiuni de networking, ateliere de lucru, discursuri motivaționale, evenimente practice și multe altele!
Ești la fel de entuziasmat cum suntem și noi? Fii alături pentru #startupweek2020 și haide să ajungem la stele împreună! Iată cum o vom face în doar cinci zile:
 Ziua 1: GOV4STARTUPS - Deschiderea oficială Startup Week din acest an. Ziua va fi plină de observații importante cu privire la sprijinul guvernamental pentru inovație, expunerea globală pentru ecosistemul de startup local și oportunitățile internaționale pentru viitoarele startup-uri.
 Ziua 2: Startup Showcase - Pe tot parcursul zilei, Moldova va prezenta studenților și entuziaștilor startup-urile sale inovatoare de top, prin Demo Day și povești inspiraționale.
 Ziua 3: Matching Day - O zi întreagă de sesiuni de conectare online, care vor asocia startup-urile cu mentori, acceleratori și investitori, pentru a lucra împreună la îmbunătățirea viitorului inițiativelor.
 Ziua 4: Verticals Day - Ziua va include o serie de evenimente care prezintă inovațiile non-tech a industriilor locale, care au intrat în ecosistemul startup.
 Ziua 5: Corporate Innovations Day - Ultima zi, dar nu și după importanță, va completa săptămâna cu un eveniment care va include companii IT și startup-uri, elaborând o imagine specifică a viitorului angajat și descriind compania lor!
Stai pe fir pentru actualizări zilnice! 
Techstars Moldova Startup Week este organizat de Startup Moldova cu suportul United States Agency for International Development (USAID) și Embassy of Sweden in Chisinau, în cadrul ”Tekwill” Project.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?