Startup Trackers Academy

Imagini

Informații

Data: 13 Decembrie 2021 Luni
Preț: Intrare liberă
Locul:Online

Descriere

Antreprenori, fondatori de startup-uri, manageri, coordonatori de proiecte, consultanți în afaceri și alți entuziaști sunt invitați să aplice la Startup Tracker Academy, ediția de iarnă 2021 - un program de instruire inovativ, axat pe instrumente și metodologie eficientă în coordonarea și dezvoltarea startup-urilor de succes.

Startup Tracker Academy se va desfășura în perioada 13-17 decembrie 2021 și are drept scop să ofere suport persoanelor cu spirit antreprenorial, potențialilor fondatori de startup-uri sau cu abilități de coaching / management de proiecte și de produse, să devină mentori profesioniști de startup-uri, și anume „startup trackers”. La final de instruire, participanții vor primi o certificare de mentor profesionist.

„Trackerul” este un element cheie în dezvoltarea ecosistemului de startup-uri. Metodologia de coordonare a tracker-ilor combină instrumente din metoda „agile”, management de produs, management de proiect și coaching. Trackerul se poate implica în coordonarea unui startup la orice etapă și poate impulsiona dezvoltarea acestuia prin îndrumarea echipei către obiectivele principale. În momentul de față, tot mai multe programe de accelerare se bazează pe implicarea unor asemenea specialiști.

Procesul de aplicare la Startup Tracker Academy se va desfășura în trei etape:

  1. Evaluarea aplicanților (CV și scrisoare de intenție) - 3 decembrie 2021;
  2. Interviu cu candidații selectați - 6-8 decembrie 2021;
  3. Semnarea acordului privind activitățile pro bono (programul este gratuit pentru participanți, dar include componenta de activități pro bono prin acordarea suportului activităților și programelor ecosistemului de startup-uri) - 10 decembrie 2021.

„Startup tracker” este o profesie care poate aduce venituri stabile și oferă oportunități de dezvoltare profesională. Fă o schimbare în cariera ta, înregistrează-te AICI. Doar 20 de aplicanți vor fi acceptați să participe la cele 4 zile de instruiri!

În cadrul primei ediții a Startup Tracker Academy, care a avut loc în aprilie 2021, au fost certificați 18 trackeri, pregătiți să sprijine și să îndrume orice startup, iar zece dintre aceștia au fost implicați în programe ale Startup Moldova, precum programul FinTech Moldova (6 startup-uri), programul HealthTech Moldova (3 startup-uri) și Acceleratorul PowerTech (6 startup-uri). În lista celor mai cunoscuți și activi mentori ce au participat la prima ediție se regăsesc Dmitrii Albot, Roman Gluck, Sergey Gherghelejiu, Serghei Tkachenko, Aliona Rotaru, Sergiu Voitovschii, Iulia Cozacenco, Ion Mocan, Carolina Timco și Veaceslav Cunev.

Startup Trackers Academy, ediția de iarnă, este organizată în cadrul proiectului „EU4Moldova: Startup City Cahul”, finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Suedia și implementat de ATIC. Alți parteneri: Startup Moldova și Technovator.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?