Public Speaking pentru elevi

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 16 Iunie 2020, 16:00 Marți
Preț: 90 €
Telefon Informații: 060 889 089 / 068 999 608 (L-V, 09:00 - 17:00)

Descriere

Copiii de azi trebuie să știe să vină în fața unui public încrezuți în sine și plini de carizmă. E o abilitate utilă pentru copiii care aleg să participe la diverse proiecte, dar și care urmează să susțină teze de licențe sau proiecte de lucru în viitor. Cu cât mai devreme va învăța copilul prestarea în public, cu atât mai simplu îi va fi să-și prezinte ideile în viitor.

Timp de o săptămână de lecții online la cursul de public speaking, copilul tău va învăța să evolueze argumentat și interesant în fața oricărui public, să-și gestioneze emoțiile în timpul prestației și, cel mai important, să-și construiască de sine stătător un speach logic și bine structurat.

Vârsta recomandată: 12-16 ani
Durata: 5 zile
Datele cursului: 16-20 iunie (de la 16:00 până la 18:00)
Format: Copiii lucrează de acasă, la calculator
Preț: €90 pentru curs

La cursul de public speaking copilul va învăța să:

 • Să evolueze în fața auditoriului încrezut și convingător
  Va învăța intonațiile corecte, gesturile potrivite și mișcările acceptabile în fața unui discurs în public
 • Să gestioneze emoțiile din timpul unui discurs
  Va afla cum să combată emoțiile de îngrijorare în timpul unei evoluții. Va înceta să se „piardă cu firea”, ieșind în fața unui auditoriu
 • Să construiască un conținut logic și interesant
  Va învăța să argumenteze astfel încât discursul să fie unul clar și atrăgător
 • Să interacționeze cu auditoriul

Va afla cum să implice auditoriul în prestația sa, cum să-i capteze pe cei din sală prin subiectul abordat și să-i facă să participe prin ascultare activă. De asemenea, vom aborda și tema ascultătorilor „dificili”…

Cum desfășurăm instruirea online:

 • Impresia comunicării în timp real
  Cursul practic online se desfășoară în timp real. Copilul îl vede și îl aude pe trainer, îi vede prezentarea și îi adresează întrebări imedia ce apar acestea. Limităm numărul de participanți până la 12 – așa, încât fiecare copil să poată fi auzit și ascultat.
 • Practică, nu „webinar”
  De multe ori webinarele și lecțiile video înregistrate se dovedesc a fi inutile. Mai ales dacă e vorba de copii. Asta pentru că deseori copiii le ascultă „pe fundal”, concentrându-se, de fapt, la altceva. Este imposibil de antrenat o abilitate, pornind pe unul din gadgeturi „un cap vociferând”. E nevoie de practică. 80% din cursul propus constă din exerciții practice.
 • Monitorizarea progresului și a procesului de lucru
  Trainerul urmărește câmpul de lucru al fiecărui copil în timp real. Îl corectează imediat în caz de necesitate. Nu permitem deconectarea camerei sau a sunetului, astfel fiecare copil este implicat la maxim. Nimeni nu va reuși „să stea într-un colțișor” neauzit.
 • Dotare tehnică la nivel
  Ne-am asigurat cu o conexiune de internet de calitate, dispunem de sunet și imagine bune. Desfășurăm cursurile în sala special amenajată – nici un fel de umbre pe fundalul mobilierului sovietic sau sunete de linguri mestecând în ceaun.

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?