Mad Marketers Conference

VOI MERGE 3

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 3 Martie 2020 Marți
Preț: 500 - 2800 lei
Locul:Tekwill
Evenimentele trecute
  • 3 Martie 2018, 09:00 Sâmbătă

Descriere

În martie, la Chișinău va avea loc cea mai utilă conferință dedicată promovării pe social media și Youtube - Mad Marketers Conference. Cum să faci promovare într-un mediu, în care totul se schimbă zilnic? Pentru a avea succes în afacere, trebuie să fii cu un pas înainte, ceea ce înseamnă să înveţi, să înțelegi piaţa și să înţelegi în ce direcţie se îndreaptă aceasta.

La conferință vor participa speakeri din 5 țări: Rusia, Belarus, Ucraina, Letonia și, bineînțeles, Moldova. Ei ne vor spune cum creăm content bun, cum să facem promovare corectă pe Facebook, Instagram și cum putem folosi Youtube.

Speakeri:
Alexey Tkachuk - autorul celui mai popular blog în limba rusă despre instagram Dnative.ru. Un teoretician iscusit, și cel mai important un practician de succes.
Tema: “Ce să faci în Instagram, pentru a vinde bine? Ghid pas cu pas”.

Ksenia Lukicheva - fostul redactor șef AdMe.ru, fostul director de creație al cinematografului online ivi.ru. În prezent, Ksenia este directorul de creație al rețelei de portaluri rusești Hearst Shkulev Digital.
Tema: “Omul este o ființă egoistă. Însă asta e un lucru bun.” sau “Cinci motive de ce contentul vostru este interesant și trei motive, de ce el va fi citit în rețelele sociale.”

Stas Davydov (prezentator) și Sergey Fedorenko (PR, scenariu) - cei care fac “This is Хорошо”, unul dintre primele show de mare succes în Youtube rusesc.
Tema: „Cum trebuie să fie un Vlog pe care îl urmăresc de ani de zile?“

Anton Pahotin - fondatorul agenției digitale GoSocial, Moldova Tipică și a comunității de marketing Mad Marketers.
Tema: "Facebook 2018. Ce trebuie să solicitați de la marketing în acest an?"

Aleksandr Kansler - expert promovare în rețelele sociale, fondator al agenției “Diez.agency”. A implementat peste 100 de proiecte de succes în întreaga lume.
Tema: "Instagram.Marketing confortabil".

Vadim Cușnir - expert grupuri Facebook. Este creatorul celei mai mari comunități Social Media din Moldova. Organizatorul unui număr mare de offline-uri de marketing.
Tema: "Începeți să lucrați cu grupurile pe Facebook, înainte de a fi prea târziu".

Prețurile biletelor se vor mări după data de 20 februarie.
Mai multe detalii și procurarea biletelor aici

 

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?