Inovațiile care transformă businessul

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Noiembrie 2018, 09:00 Marți
Preț: Intrare liberă
Locul:Tekwill

Descriere

Echipa Consultanță pentru Micul Business, BERD Moldova, vă invită la conferința organizată în premieră în Republica Moldova „Inovațiile care transformă businessul”.

Evenimentul este dedicat în special femeilor antreprenoare sau celor care dețin poziții manageriale și aduce în prim-plan experiența mai multor fondatori și manageri de companii care au reușit să-și îmbunătățească businessul prin aplicarea unor metode inovative de management sau implementare de tehnologii, atragerea noilor mijloace financiare pentru dezvoltarea și eficientizarea întreprinderilor și implementarea proiectelor de consultanță în afaceri.

Agenda include prestația reprezentanților Ministerului Economiei și Infrastructurii, Băncii Naționale a Moldovei și organizațiilor internaționale care vor prezenta viziunea lor în vederea consolidării unui mediu de afaceri inovativ și competitiv.

Scopul acestei conferințe este oferirea informației utile și împărtășirea viziunilor despre viitorul în implementarea inovațiilor pentru a susține femeile de afaceri din Moldova în aceasta călătorie spre o nouă economie, precum și infomarea despre susținerea Programului Femei în Afaceri al BERD, finanțat de Suedia.

Participând la eveniment, veți afla despre:
• Explorarea modului în care mediul de afaceri îmbrățișează inovațiile propuse de consultanți și le încorporează în activitatea lor de zi cu zi
• Dezvoltarea unei culturi a inovațiilor în afaceri
• Progresul technologic și portofoliul de servicii bancare și financiare
• Soluții digitale pentru managementul schimbării
• Opțiunile și instrumentele disponibile pentru a crea valoare din inovare
• Menținerea unui echilibru sănătos între viața profesională și viața personală și managementul stresului
• Leadership îndreptat spre auto-organizare și auto-gestionare a afacerii
• Femeile lidere catalizează schimbarea: prioritățile și ambițiile femeilor în afaceri vor modela viitorul

Evenimentul este organizat de Echipa Consultanță pentru Micul Business BERD Moldova și Ambasada Suediei, în parteneriat cu Orange Moldova și Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Accesul este gratuit, însă participarea la eveniment este condiționată de completarea formularului de înregistrare. Mai multe detalii puteți accesa pe http://innovationconference.info/

Nu ratați șansa de a afla ultimele tendințe în materie de inovații în business!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?