Freelance Meetup: Design

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Septembrie 2018, 18:30 Miercuri
Preț: Intrare liberă
Locul:iHUB Chisinau

Descriere

Ce este Freelance Meetup?

Freelance Meetup este o nouă serie de evenimente menite să reunească comunitatea de freelanceri din Moldova. Fiecare Freelance Meetup va avea un subiect specific și va aduce în discuție cele mai noi tendințe, oportunități și povesti personale de la freelanceri de succes. Împreună cu Toptal, dorim să creăm un val de idei creative și profesioniști talentați. Toptal este o rețea mare și în creștere continuă de freelanceri profesioniști din lume, care conectează top cei mai buni 3% freelancers din întreaga lume.

De data aceasta ne vom aduna să povestim despre freelancing și design cu Ana Oarga si Răzvan Burciu.

Dacă ar fi să combini ingeniozitatea, diversitatea și culorile turbate, ar ieși Ana. După 5 ani de activitate în zona tech în fel de fel de companii și ulterior ca startup founder, Ana a clădit un munte de experiență pe partea de strategie de produse digitale.

Mindset-ul lui Răzvan se învârte în jurul frazei: “ce-ar fi dacă?" Cu peste 6 ani de freelancing creativ în ghiozdan, munca lui se află la intersecția dintre business, creative direction și inovație. Răzvan crede că cel mai nasol loc din lume e propria zona de comfort.

Din șansă (sau nu), ei s-au cunoscut și au pus bazele Just Mad, o agenție de consultanță în zona de product strategy și design, având ca și clienți atât start-up-uri cât și companii mari din toată lumea. Pasionați de idei ieșite din comun și (obviously) lucruri frumoase, ei ne vor ajuta să înțelegem ce înseamnă să reușești profesional ca și freelancer sau agenție în industria creativa.

Agenda:

  • 6:30-7:00 Inregistrare si Networking
  • 7:00-8.00 Prezentare si Q&A
  • 8:00-9:00 Networking

INTRARE ESTE GRATUITĂ! Dar este necesară înregistrarea la meetup aici

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?