Excel pentru business

Imagini

Informații

Data: 27 Ianuarie 2021 Miercuri
Preț: 130 €
Telefon Informații: 068 999 608 / 060 889 089 (L-V, 09:00 - 17:00)
Locul:Online
Evenimentele trecute
  • 16 Decembrie 2020 Miercuri
  • 11 Noiembrie 2020 Miercuri
  • 30 Septembrie 2020 Miercuri

Descriere

Când vă gândiți la tabele cu multe cifre nu mai aveți chef de nimic? Înseamnă că nu aveți destule cunoștințe pentru a lucra eficient în Excel. Dar nu e grav, se rezolvă.

 CUM SE POATE SOLUȚIONA?
Veți folosi timp înjumătățit pentru a pregăti rapoarte și tabele. Veți cunoaște cum să găsiți datele necesare și să planificați bugetele. Nu va fi nevoie să calculați ceva manual pentru că veți avea pentru asta formule și funcții Excel.
 LA CE E BUN EXCEL?
Dacă vreți să utilizați Excel în calitate de calculator, renunțați la idee. Veți cheltui timp și resurse în zadar. La training veți asimila cele mai importante formule ale acestui program și veți obține un instrument puternic de lucru.

La acest seminar practic:
• Vom analiza cifre
Veți învăța să analizați cifrele, să faceți calcule de rigoare și să găsiți ușor legătura dintre elemente. Vă va fi ușor să pregătiți rapoarte și bugete.
• Vom utiliza formule
Formulele ușurează lucrul considerabil pentru că imediat vă arată toate calculele. Învățând formulele de bază, veți putea să le combinați și să creați o bază de lucru.
• Vom automatiza lucrul
Va lucra capul, nu mâinile. Învățând hot keyboards, veți economisi timp și veți scăpa de rutină.

  Pentru participarea la training veți avea nevoie de un notebook PC/MAC cu aplicația Excel instalată (versiunea 2010 sau mai nouă).

 
Pret: 27  - 29 ianuarie
Standard - 130 euro / 1 pers
 

Cum se desfășoară online-trainingurile la SBC:
⇒ VĂ SIMȚIȚI CA ȘI CUM AȚI FI COMUNICAT ÎN REALITATE
Online-trainingul se desfășoară în timp real. Îl vedeți și îl auziți pe trainer, îi vedeți prezentarea și adresați întrebări imediat ce apar. Limităm numărul de participanți până la 20 ca să fim siguri că îi auzim pe toți.
⇒ IZOLARE CU FOLOS PENTRU CARIERĂ
Ascultați trainingul stând acasă sau la birou. Nu pierdeți timp pentru drum. Și cel mai important - nu stați degeaba izolați pe canapea, ci asimilați noi cunoștințe care vă vor fi de folos.
⇒ REAL-TIME TRAINING, NU WEBINAR
De ce un webinar obișnit nu este un mod eficient de instruire? Pentru că de cele mai multe ori participanții îl ascultă „pe fundal”, făcând paralel altceva. Noi instruim altfel. Nu permitem deconectarea sunetului și a camerei, astfel încât fiecare participant să fie implicat la maxim. Toți cei care încearcă „să se facă că ascultă” îi excludem din conferință.

! Pentru participarea la training veți avea nevoie de un notebook PC/MAC cu aplicația Excel instalată (versiunea 2010 sau mai nouă).

 Detalii și formular de înregistrare

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?