Curs SEO, Copywriting, Google Analytics

Imagini

Informații

Data: 26 Septembrie 2022, 17:00 Luni
Preț: 250 €
Telefon Informații: 060 889 089 | 069-809-235
Locul:Online

Descriere

Curs SEO, Copywriting, Google Analytics: află secretele unei afaceri online prospere în Moldova, folosind inteligent promovarea în mediul digital

Vizibilitatea online reprezintă, actualmente, cheia care îți poate deschide ușa spre vânzări online, cititori pentru blogul sau site-ul tău informațional ori, pur și simplu, trafic calitativ spre website-ul pe care îl deții. În 2022, dacă nu te faci cunoscut în mediul online (fiind apelând la servicii de promovare online calitative, fie participând la cursuri de digital marketing și învățând cum să te promovezi pe Internet corect), poți spune că, practic, nu exiști. Iar din toată promovarea digitală, Google și-a afirmat și consolidat poziția de jucător principal, dat fiind faptul că anume acest motor de căutare este folosit de 95,45% dintre cei ce caută ceva în mediul virtual moldav. Iată de ce cursul de SEO și promovare digitală vine cu soluția optimă pentru tine și afacerea ta din mediul online.

Cum poți atinge succesul în mediul online în 2022?

Să apari pe prima pagină în Google constituie un avantaj enorm pentru busines-ul mic, mijlociu sau chiar mare, și devine posibil de obținut, dacă știi secretele promovării eficiente în Google și cele ale mânuirii îndemânatice chiar și a instrumentelor gratuite, care-ți sunt puse la dispoziție de către acesta. Internetul ne oferă toate uneltele necesare pentru o promovare eficace. Folosirea corectă a instrumentelor din

Google Ads (cum ar fi: KeyWord Planner), SEO (Page Speed Inshigts, Mobile Friendly Tester), Google Analytics (diferite rapoarte despre vizitatorii website-ului), Google Search Console sporește însutit eficiența promovării tale în mediul virtual.

Acum ai șansa unică de a învață, pe cont propriu, să-ți creezi strategia de promovare online. Cursul de Marketing Online îți propune să devii specialist în acest domeniu în doar 8 săptămâni, după un program intensiv de învățare.

Structura cursului de SEO și Promovare Digitală:

I. Modul Introductiv:

1. Esența SEO și cum funcționează optimizarea
2. Locul lui SEO în strategia de digital marketing + Întrebări despre SEO (general)

II. SEO On-Page și cuvintele-cheie

3. Elemente de SEO On-Page
4.Cuvintele – cheie și analiza lor
5. SEO Copywriting + lucrul cu copywriterul
6.Optimizare în pagină: șabloane și automatizări + Întrebări despre On-Page

III. SEO pentru WordPress

7. SEO WP: diferențe și particularități
8.Optimizarea unui articol în WordPress
9. Module utile WP pentru SEO
10.Întrebări + lucrul cu modulele WP

IV. SEO Off-Page:

11.Elemente de SEO offpage
12.Linkbuilding
13.Colaborări și metode alternative de obținere a link-urlor
14. Lecție practică de găsire a surselor de publicare + întrebări

V. Cum măsori rezultatele din SEO

15. Google Analytics
16. Search Console
17. SEO tehnic, avansat
18.Schimbările de algoritmi
19. SEO vocal & SEO local
20.Indicatori de performanță pentru SEO

VI. Modul Practic:

21. Crearea strategiei de SEO
22. Auditul SEO
23.Îmbunătățirea campaniilor de SEO
24. SEO 2022

Frecvența: de 3 ori pe săptămână.
Durata sesiunii: o oră.

 
 

Cursul de promovare digitală e valabil doar pentru antreprenori?

Lumea digitală s-a extins semnificativ în secolul 21, iată de ce, promovarea în acest spațiu se adresează tuturor celor care doresc să obțină mai multe din online.
Dacă ești antreprenor și ai în echipa ta un specialist în digital marketing, cu siguranță ai dori să cunoști detaliile muncii lui, atât pentru monitorizare, cât și pentru siguranță. Iar dacă ești specialist de marketing, fără dubii, ai dori să cunoști ultimele tendințe din domeniu și să te perfecționezi zi de zi.Ești blogger și încerci să creezi un conținut interesant și popular? Nu este suficient să oferi informație calitativă și emoție, trebuie să găsești calea spre publicul tău. Dacă vrei să deții ceva mai mult decât un jurnal personal online, pe care îl citeti doar tu și prietenii tăi, ai nevoie de instrumente de promovare a blogului tău.
Iar dacă ești student sau freelancer, cursul de Promovare digitală desfășurat în Chișinău îți oferă largi posibilități de angajare. Un atuu care nu poate fi ignorat este că domeniul dat este atât de flexibil, încât îți permite și munca de acasă, part-time, și bine plătită.

 
De ce să vii la cursurile de Google Promovare în Chișinău?

Toate cunoștințele acumulate timp de 8 săptămâni vor fi aplicate pe cazuri reale. Şi cum practica bate teoria, vei fi intrigat să îți creezi propriul plan de acțiuni și o strategie bine-definită de promovare digitală, adaptat cerințelor individuale ale business-ului pe care îl deții.

Trainerii din cadrul cursului sunt experți în marketing digital, cu o experienţă în domeniu de peste 5 ani și care au făcut faţă provocărilor și schimbărilor rapide din lumea digitală.

Nu rata ocazia de a cunoaște cum să cucerești pozițiile de top în motoarele de căutare! Învață acum și începe să te faci cunoscut pe piața națională și internațională. Află care sunt instrumentele practice pentru promovarea în Google, cum funcționează algoritmul Google, care sunt canalele cele mai eficiente de promovare și multe altele!

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?