Cum să suplinești lista de candidați recrutați

Imagini

Informații

Data: 23 Noiembrie 2021, 09:00 Marți
Preț: 930 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 068 999 608 (L-V, 09:00 - 17:00)
Locul:Intellect Hub SBC

Descriere

Cum să închideți cu ușurință orice post vacant în 3 zile? Nicicum. În realitățile pieței noastre este o utopie. Pentru a închide un post vacant, nu este suficient să plasați un anunț și să așteptați. Este nevoie de un sistem complex pentru generarea unui flux constant de candidați: cu elemente de copywriting, marketing on-line și întreținerea bazei de date.

Despre cum să creați fluxul permanent de candidați decenți vom vorbi la acest masterclass.

După masterclass:

  • Veți afla regulile de descriere a unui post vacant. În ziua de azi postul vacant trebuie descris astfel, încât să îl vindeți. Lăsați descrierile plictisitoare și monotone concurenților.
  • Veți înțelege cum să întrețineți o bază de date a candidaților. Veți afla cum arată baza de date care este în stare să acopere 50% de posturi vacante în viitor, dar și cum arată bazele care se întrețin doar pentru ochii lumii și vă fură din timp.
  • Veți afla la ce bun sunt necesare cunoștințele din marketing online unui recruiter și ce înseamnă generarea de candidați online.
  • Veți învăța să analizați CV-urile. De această abilitate depinde cât de repede și eficient veți închide posturile vacante.

Detalii și formularul de înregistrare le găsiți pe pagina https://sbc.md/voronka

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?