Conferința Internațională în domeniul prevenirii și combaterii violenței în familie

Imagini

Informații

Data: 19 - 21 Octombrie 2021
Locul:Online

Descriere

Vă invităm la prima ediție a Conferinței Internaționale în domeniul prevenirii și combaterii violenței față de fete și femei și violenței în familie, cu participarea a 40 de vorbitoare și vorbitori de rang înalt, precum președința țării, dna Maia Sandu și alte/alți reprezentante/reprezentanți ai autorităților publice, experte valoroase internaționale și naționale din domeniu, donatori, activiste inspiraționale, oameni din cultură și mass-media.
Este o primă ediție și pășim cu emoții mari, îndeosebi că subiectul este atât de important în contextul ratificării Convenției privind prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor și a violenței domestice (Convenția de la Istanbul) - panelurile de discuții ale conferinței fiind aliniate pilonilor care stau la baza acestui tratat.
Conferința se va desfășura în format mixt, online și offline (cu participarea redusă a invitaților și respectarea măsurilor de siguranță în situația epidemiologică).
 Agenda va fi publicată în curând. Fiți cu ochii pe paginile organizatorilor.
 Limba de comunicare a evenimentului: /RO/RU/ENG/
 Data: 19-21 octombrie, 2021
 LIVE pe paginile:
 Coalția Națională „Viața fără Violență în Familie”,
 Centrul de Drept al Femeilor / Women's Law Center
 Centrul Internațional „La Strada Moldova”
Vă așteptăm!
* Conferința are loc cu suportul financiar al Suediei. Organizatoare: Coaliția Națională „Viața fără Violență în Familie”, Centrul de Drept la Femeilor, Centrul Internațional „La Strada”.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?