Sesiune de business coaching cu Pavel Sidorenco

Imagini

Informații

Data: 12 Mai - 25 Decembrie 2022
Preț: 999 - 1999 lei

Descriere

Sesiune de business coaching cu Pavel Sidorenco. Antreprenor, antrenor de afaceri, autor.

Eu sunt Pavel Sidorenko.

  • lucrez în publicitate și marketing din 1998. Proprietar al proiectelor www.ooh.md și agenția de publicitate Promotion Group.
  • din 2011 sunt vicepreședintele Asociației de Golf din Republica Moldova www.golfmd.md
  • din 2012, în calitate de membru al echipei, co-organizator și organizator, a susținut peste 70 de evenimente (expoziții, evenimente în oraș, conferințe, traininguri de afaceri și întâlniri).
  • în 2005-2009 compania mea a fost angajată în vânzarea și instalarea de aparate de aer condiționat, a instalat echipamente de screening și detectoare de metale la aeroport.
  • în 2021, compania mea a devenit reprezentantul proiectului educațional City Business School din Moldova - MBA online educație în afaceri și cursuri de directorat pentru manageri..

În 2022, am mers să mă antrenez ca antrenor la Ericson International.

Cum am intrat în coaching?

Există o vorbă - curiozitatea a ucis mult mai multe fecioare decât marea dragoste. Asta mi s-a întâmplat și mie.

Am venit ca vizitator la Alexandra Mikhailova - în interior era doar un clasic pentru vizitatori - surprinde-mă. Desigur, nu am spus asta. A trecut un an și jumătate și ceea ce părea o fantezie s-a adeverit în afacerea mea.
După ce am primit confirmarea, am decis să revin la o tehnică atât de eficientă.
Al doilea meu rol a fost cel de reclamant, dar a fost corectat rapid.
Am devenit un client bun.
Și am fost condus de tehnologie. Și acolo, din adâncul conștiinței și subconștientului meu, au mai apărut câteva proiecte și au început să devină realitate, ca prin farmec.

Ce este coaching-ul?

După cum este definit de ICF (International Coaching Federation), coaching-ul este un proces bazat pe parteneriat care stimulează gândirea și creativitatea clienților pentru a-i inspira să își atingă întregul potențial, atât pe plan personal, cât și profesional.
Dar există o altă definiție a unuia dintre profesorii mei MCC Denis Sych - Respingând tehnologia trecutului, mergi la dans cu tine însuți, cu lumea și apoi cu clientul, ascultând muzică ritmică și simțind profunzimea dialogului delicios, observând fiecare nuanță, fiind total prezent pentru a contribui la dezvoltarea potențialului și asistând la nașterea clarității și curajului, dând naștere viitorului aici și acum!
Și pentru mine, coaching-ul este o sinergie a unei întâlniri în care clientul primește un răspuns la cererea sa din adâncul conștiinței și subconștientului său, întorcându-și adesea fața către el însuși.
Și la această întâlnire, antrenorul pune doar întrebări, iar tu le răspunzi singur. Sfaturile și recomandările sunt oferite de alți experți.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?