TRAPPED OUT

Imagini

Informații

Data: 24 Septembrie 2023, 17:00 Duminică
Preț: 300 - 500 lei
Locul:Parcul "La Izvor"

Descriere

YNY SEBI | PETRE ȘTEFAN | GHEBOASA — cei mai influenți artisti ai culturii urbane din Romania, vin pentru prima data in Chișinău la cel mai hot eveniment de muzica trap.

Vă adresăm această notificare importantă pentru a vă anunța că concertul mult așteptat "Trapped Out", ce avea inițial loc pe data de 11 iunie, a fost reprogramat pentru data de 24 septembrie. Ne cerem scuze pentru orice neplăceri pe care această modificare le-ar putea cauza, dar dorim să vă asigurăm că această decizie a fost luată cu responsabilitate și în interesul dumneavoastră.

Suntem entuziasmați să vă dezvăluim că YNY SEBI, PETRE ȘTEFAN și GHEBOASA, cei mai influenți artiști ai culturii urbane din România, vor ajunge pentru prima dată în Chișinău la cel mai hot eveniment de muzică trap. Această reprogramare ne permite să oferim un spectacol de înaltă calitate și o experiență extraordinară pentru toți participanții.

Detaliile privind locul de desfășurare și orarul exact al concertului vor fi comunicate ulterior, pe măsură ce se apropie data evenimentului. În cazul în care vă faceți griji că nu veți putea participa la noua dată, vă rugăm să ne contactați și vom face toate eforturile pentru a vă oferi soluții alternative.

În speranța că veți fi alături de noi în continuare, vă mulțumim pentru înțelegere și susținere. Vom lucra neîncetat pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă la concertul Trapped Out pe data de 24 septembrie.

Cu cele mai bune urări,Echipa organizatoare a concertului Trapped Out

Persoanele cu vârsta de peste 14 ani pot intra neînsoțite la evenimente pe baza unui bilet valid de acces.

Accesul persoanelor sub 14 ani nu este recomandat. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?