The Mono Jacks | Satoshi, Tatuni, Misha Bird | LIVE la Artcor

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Iulie 2021, 19:00 Vineri
Preț: 200 lei
Telefon Informații: 078403403
Locul:Artcor (str. 31 august 1989, 137)

Descriere

După apariții pe scenele marilor festivaluri ca Sziget, Exit Festival sau Electric Castle și zeci de concerte sold-out în România, The Mono Jacks ajung la Chișinău.

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, Ușor distorsionat, un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat 9 ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative – „Un sfert de secundă”, „Infinit” și „1000 de DA” (piesa românească a anului la Radio Guerrilla) – și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. Gloria, cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții.

Trei proiecte muzicale independente, dar în același timp interdependete, deoarece fondatorii acestora:
Vlad Sabajuc
Dinu Cornescu
Mihăiță Chiriac, sunt prieteni și participă mai mereu la procesul evolutiv al fiecăruia dintre aceste proiecte.

TRAP, ROCK,POP, FUNK.

Toate astea se unesc într-un format unic cu instrumente vii și sunete digitale în care cele trei voci formează o echipă LIVE cu pretenție de originalitate.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?