Șenderovici în ajun de Crăciun!

Imagini

Informații

Data: 23 Decembrie 2022, 18:30 Vineri
Preț: 200 - 300 lei
Telefon Informații: 060 889 089 / 022896499
Locul:Mediacor

Descriere

Pe 23 decembrie, la Chișinău va avea loc, în premieră, o seară literară semnată de Victor Șenderovici. "Stand up pentru intelectuali" - comunicare cu publicul fără un "al patrulea perete", contact direct între autor și public.

Proza ironică și dramaturgia lui Șenderovici au fost aclamate de public încă de la sfârșitul anilor '80. Satul său "Gadukino Village" a devenit parte din folclor, iar emisiunea sa de televiziune "Puppets" a devenit un simbol al vremurilor noi.

Șenderovici cititorul este un spectacol de sine stătător. Un public plin care îl ascultă pe vorbitor în același timp, râsete și o încărcătură uriașă de emoții pozitive sunt atributele obișnuite ale concertelor sale.

Fragmente din compoziții populare, povești hilare și triste - cele mai bune din cuvântul scris. Și, de asemenea, conversații serioase și frivole și, bineînțeles, răspunsuri la întrebările din public.

Să asculți acest lucru în interpretarea semnată de autor este o plăcere rară și un mare răsfăț pentru minte și inimă. Nu ratați șansa de a vă întâlni personal cu un om care a devenit demult și pe bună dreptate un clasic al satirei moderne.

Decorarea scenei de către partenerii evenimentului - lanțul de mobilier domino.

Ne întâlnim vineri, 23 decembrie, la ora 18.30, la Mediacor (Aleksejs Matejevics St. 60).

Informații suplimentare la telefon: +37368488008
Atenție! Evenimentul va avea loc în limba rusă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?