O seară de romanțe la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală

Imagini

Informații

Data: 22 Septembrie 2023, 16:00 Vineri
Preț: Intrare liberă

Descriere

,,O seară de romanțe la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală”
Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală vă invită vineri, 22 septembrie, ora 16:00, la o seară de romanțe împreună cu interpretele: Dina Vrăjmașu, Anghelina Usatîi, Daniela Bejan și Sofia Litvinov.
Publicul se va delecta și dansa în acorduri de melodii line, lirice și sentimentale, alături de interpreta de folclor și romanțe, Dina Vrăjmașu, Maestru în Artă, laureată a numeroase concursuri naționale și internaționale, Anghelina Usatîi, interpretă, profesoară de muzică și dirijor cu experiență în formarea și coordonarea mai multor coruri de copii și adulți, Daniela Bejan, interpretă, semifinalista SuperStar România 2021, Sofia Litvinov, tânără interpretă, elevă a Gimnaziului nr. 45, com. Ciorescu, mun. Chișinău.
Evenimentul este organizat în contextul Zilelor Europene ale Patrimoniului și are drept scop conservarea, promovarea și valorificarea patrimoniului cultural imaterial. Zilele europene ale patrimoniului sunt organizate în comun de Uniunea Europeană și de Consiliul Europei, care a lansat acțiunea în 1985. Este unul dintre cele mai cunoscute evenimente culturale participative din Europa. Prin intermediul acestui eveniment, muzeul își propune de a sensibiliza publicul cu privire la bogăția și diversitatea romanțelor și stimularea interesului publicului pentru conexiunea frumoasă între poezia lirică cu caracter sentimental și creația muzicală.
Vă așteptăm cu drag în curtea Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală, str. M. Kogălniceanu, 82.
Intrarea este liberă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?