Nostalgia Retro Night Party

Imagini

Informații

Data: 17 Decembrie 2023, 19:00 Duminică
Telefon Informații: 060 889 089 / 022896499
Locul: Arena Chișinău
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Nostalgia Retro Night Party
Începutul evenimentului:17 Decembrie 2023, 19:00

Descriere

Nostalgia Retro Night Party
Pe 17 decembrie, la Arena Chișinău, evenimentul retro al anului, Nostalgia Retro Night Party, care aduce înapoi magia și strălucirea muzicii disco și pop din epoca de aur a anilor '70, '80 și '90! Un concert petrecere pentru toate generațiile ce va îmbina atât experiențe inedite precum fashion și expoziție de mașini retro, dar și un concert cu artiști ce au marcat generații.

LINE UP:

THOMAS ANDERS
RICCHI E POVERI
OTTAWAN
NO MERCY
NANA


Nu ratați ocazia de a vă aminti vremurile disco și a muzicii comerciale ale acestor perioade, și de a trăi o noapte memorabilă alături de prieteni și cunoscuți. Experiența Nostalgia Retro Night Party este dedicată atât generațiilor care au trăit muzica la bobine și casete, cât și celor care au prins era discurilor floppy, CD-uri și DVD-uri.

Așa că pregătiți-vă ținutele și accesoriile „ca pe timpuri” și vă așteptăm cu brațele deschise la Nostalgia Night Retro Party.

Let's boogie and dance the night away!

ATENȚIE! Eveniment orientat pentru un public cu vârsta mai mare de 7 ani.

Open doors: 17:00
Show time: 19:00


Corporate Lounge este o zonă separată cu o capacitate de 150 locuri. Amenajată în stil de club, cu un număr limitat de mese și cu 150 scaune. Zona va fi dotată cu 2 baruri separate și va avea o vizibilitate bună spre scenă.

În atenția clienților fest.md:

Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință.
În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul fest.md
În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul fest.md.
Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului.
Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară;

 

Cumpără Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?