Nostalgia Retro Night Party - SOLD OUT

Imagini

Informații

Data: 17 Decembrie 2023, 19:00 Duminică

Descriere

Pe 17 decembrie, la Arena Chișinău, evenimentul retro al anului, Nostalgia Retro Night Party, care aduce înapoi magia și strălucirea muzicii disco și pop din epoca de aur a anilor '70, '80 și '90! Un concert petrecere pentru toate generațiile ce va îmbina atât experiențe inedite precum fashion și expoziție de mașini retro, dar și un concert cu artiști ce au marcat generații.

LINE UP:

THOMAS ANDERS
RICCHI E POVERI
OTTAWAN
NO MERCY
NANA
Nu ratați ocazia de a vă aminti vremurile disco și a muzicii comerciale ale acestor perioade, și de a trăi o noapte memorabilă alături de prieteni și cunoscuți. Experiența Nostalgia Retro Night Party este dedicată atât generațiilor care au trăit muzica la bobine și casete, cât și celor care au prins era discurilor floppy, CD-uri și DVD-uri.

Așa că pregătiți-vă ținutele și accesoriile „ca pe timpuri” și vă așteptăm cu brațele deschise la Nostalgia Night Retro Party.

Let's boogie and dance the night away!

ATENȚIE! Eveniment orientat pentru un public cu vârsta mai mare de 7 ani.

Open doors: 17:00
Show time: 19:00
Corporate Lounge este o zonă separată cu o capacitate de 150 locuri. Amenajată în stil de club, cu un număr limitat de mese și cu 150 scaune. Zona va fi dotată cu 2 baruri separate și va avea o vizibilitate bună spre scenă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?