Mikhail Shats StandUp Concert

Imagini

Informații

Data: 17 Decembrie 2022, 19:00 Sâmbătă
Preț: 400 - 950 lei
Telefon Informații: 060 88 90 89 / 022896499
Locul:Palatul Feroviarilor
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Mikhail Shats StandUp Concert
Începutul evenimentului:17 Decembrie 2022, 19:00

Descriere

Pe data de 17 decembrie am pregătit pentru voi un spectacol de comedie cu un twist. Comediantul Legendar - Mikhail Schatz - va vizita pentru prima dată Chișinăul cu programul său solo de stand-up, pentru a încălzi locuitorii orașului cu puterea umorului și a râsului în ajunul Anului Nou.

Mihail Shats este un comediant și showman legendar. Din 2004 până în 2012, a fost gazda legendarei emisiuni "Glume bune" (STS) împreună cu Tatiana Lazareva și Alexander Pushny. De asemenea, din 2006 până în 2010, a fost gazda emisiunii umoristice de improvizație Thank God You're Here! (STS, în reluare la DTV), un proiect solo "Tata închide ușa", care a reușit să cucerească peste 500 de mii de spectatori pe youtube pe episod.

Astăzi, Mihail Shats este un comediant cu o experiență de viață și profesională uriașă, stand-up-ul este direcția de comedie în care Mihail a realizat și chiar a lansat primul său concert solo sub numele "Vintage".

Mikhail a fost invitat la multe emisiuni de profil înalt, de care ați auzit cu siguranță. Și anume, "sabia sa de umor" a făcut vâlvă: "What's The Further?", "The Shocking Howe", "Paris Hilton Spotlight" , "The Bad Show Lights Liga" și multe altele...

Cumpără Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?