Luca Minnelli

Imagini

Video

Informații

Data: 21 Aprilie 2024, 19:00 Duminică
Telefon Informații: 060 889 089 / +(373)79 15 15 39
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Luca Minnelli
Începutul evenimentului:21 Aprilie 2024, 19:00

Descriere

Pe 21 aprilie 2024, începând cu orele 19:00 la Teatrul Național de Opera si Balet Maria Bieșu va avea loc concertul lui Luca Minnelli cu Orchestră Simfonică.

Luca Minnelli este un tenor liric italian popular, cunoscut pentru vocea sa și diversitatea muzicii pe care o interpretează. Cântă atât muzică clasică, cât și cântece într-o interpretare modernă, definind propriul său gen muzical drept "pop-opera".

Luca Minnelli s-a născut în anul 1964, în orașul italian Mestre, parte a teritoriului continental al Veneției. Încă din copilărie, Luca a fost pasionat de muzică și la vârsta de 16 ani a înființat o trupă împreună cu prietenii săi.

În paralel cu studiile sale cu Michela Remor, el a susținut concerte pe diverse scene din Veneția și și-a câștigat inima ascultătorilor săi.

În august 2014, Luca semnează un contract cu compania americană de înregistrări Star Music Management și înregistrează albumul "A Venezia" cu Warner Music UK. În același an, Luca apare la The Duke Ellington Center for the Arts la târgul de jazz alături de Mercedes Ellington. Apoi, el participă la Sala de concerte Le Frak în Kupferberg Center for the Arts din New York, însoțit de Orchestra Simfonică din New York.

Începând din 2015, el susține concerte în Italia, Franța, Marea Britanie, Germania și SUA.

În 2018, Luca participă la turneul european al spectacolului pe gheață al lui Ilya Averbukh "Romeo & Juliet on ice". În același an, el se întâlnește cu soprana și solista de operă a Teatrului Bolșoi, Alina Yarovaya, și înregistrează cu ea câteva duete care au avut succes nu doar în Rusia, ci și în Italia.

În 2021, Luca înregistrează un nou duet cu cântăreața engleză Kerry Ellis și chitaristul trupei "Queen", Brian May, care cucerește inimile întregii lumi.

În 2022, a fost lansat un nou album și a început un turneu mondial.

Cumpără Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.md. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?